’Diva-Maria’ vil være strisser

'Divaer i junglen' var absolut ikke en del af den blonde divas planer, men efter lidt overtagelse takkede hun alligevel ja.

Den smukke Maria Bruun havde egentlig lagt alt reality-tv på hylden til fordel for uddannelsen som politibetjent. Men så kom tilbuddet om at deltage i ’Divaer i junglen’ - og efter mange overvejelser takkede hun ja.

- Jeg havde egentlig sat mig for, at jeg ikke skulle lave mere reality-tv, men i stedet gå i gang med en uddannelse, forklarer Maria til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Men da Tv3 så ringede og spurgte, om jeg var klar til at rejse til Ecuador om tre dage, så tænkte jeg, at det ville blive en oplevelse for livet, og så havde jeg desuden en god chance for at vinde.

LÆS OGSÅ: Her er den nye, blonde 'jungle'-diva

Reality-stjerne og strisser

Eventyrlysten er stor hos Maria, der både har været med i 'Robinson' og 'Fristet', og drømmen om at det næste eventyr hedder politibetjent er mindst ligeså stor. Derfor overvejede divaen også tilbuddet nøje, ligesom der skulle en del overtalelse til, før den blonde skønhed takkede ja til at deltage i programmet.

- Jeg overvejede det da en del, da det at uddanne mig til betjent måske ikke går så godt i spænd med at være reality-stjerne, forklarer Maria og uddyber:

- Men jeg kom frem til, at jeg bare skulle prøve. Der er nok ikke så mange andre betjente, som har gjort som mig, men jeg er sikker på, at oplevelsen i junglen bare vil give mig god erfaring. Det går sgu nok det hele, lyder det fortrøstningsfuldt fra strisser-divaen.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee om sine 'Haters': De har haft et lorteliv

Ikke et hit hos forældrene

Det var dog ikke alle på hjemmefronten, som var helt så glade for Marias beslutning.

- Mine forældre syntes ikke, at det var en god ide, for de er nemlig ikke tilhængere af reality-programmer. Og så havde de lige troet, at jeg nu ville satse helt på min uddannelse.

Til gengæld blev Marias beslutning bakket 100 procent op af søsteren, som tror på en sejr til den blonde diva.

Se Maria og de andre divaer i aften klokken 21:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Pernille; Jeg gider ikke slikke røv

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.