Foto: TV3
Foto: TV3

'Diva'-Maria: Jeg vil ikke omgås Pernille og Jeanette

Den seje diva har efterhånden bevist, at hun kan overkomme de fleste strabadser, men alligevel blev de to tidligere 'Paradise'-deltagere noget af en udfordring.

Maria vandt dysten over Frederik Fetterlein i sidste afsnit af 'Divaer i junglen', hvilket gjorde brunetterne rasende. Det gjorde ikke den i forvejen upopulære Diva-Maria mere populær, og nu er der krig holdene imellem.

Men til trods for, at Maria godt var klar over, at programmet ville blive en udfordring, skulle hun ikke bruge lang tid i junglen, før et par af deltagerne ødelagde glæden ved 'Divaer i junglen'. Det startede ellers så godt for Maria på blondine-holdet, men efter kort tid måtte hun erkende, at de to paradisoer, Pernille og Jeanette, ikke var hendes favoritter.

- Ærligt, så har jeg slet ikke lyst til at omgås Pernille og Jeanette. De er meget umodne og bange for en masse ting. Og så er de sgu nogle hystader og drama queens, slår Maria fast overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Joanna: Derfor fik jeg ringen

Ekstra hårdt

Den blonde skønhed havde forberedt sig på, at jungleopholdet ville kræve sin diva, men at Pernille og Jeanette skulle gøre opholdet ekstra hårdt, havde hun ikke regnet med. Men under alle omstændigheder blev det sandt.

- Jeg har intet til fælles med de to! Det eneste de kan tale om er ’Paradise Hotel.’ Det er meget op ad bakke med dem, forklarer hun.

Men selv om Maria synes, at blondinerne til tider er tunge at danse med, så ville hun for alt i verden hellere være en del af blondine-holdet frem for brunette-holdet.

- Jeg vil hellere høre på brok i stedet for at sove i samme rum som Joanna. Hun taler så nedladende til folk, men vil samtidig have, at man skal respektere hende. Men det kan jeg ikke, når hun taler til folk på den måde, konkluderer den blonde diva.

Se 'Divaer i junglen' i aften klokken 21:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Irina om kæreste-rygter: Jeg er stadig single

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.