Foto: TV3
Foto: TV3

Diva-Maria: Jeg var deres største konkurrent

I aftes blev det Marias tur til at forlade junglen. Og hun er overbevist om, at de andre ville have hende ud, fordi hun var en for stor konkurrent.

Maria måtte i aftes vinke farvel til titlen som den største diva og de 100.000 kr. efter at have tabt en dyst mod Stephanie. Stephanie var automatisk den ene duelant, fordi hun havde færrest diamanter. Den anden duelant skulle findes gennem en afstemning, og her faldt alle stemmer på Maria.

- Inderst inde havde jeg ikke regnet med, at Stephanie havde stemt på mig. Men hun er en pige, der tør tage chancer, og hun vidste, at jeg var en stærk konkurrent, så derfor kunne jeg godt forstå hendes valg, og det, at de andre stemte på mig, kom slet ikke som et chok. Selvfølgelig ville de have mig ud. Jeg var deres største konkurrent, siger Maria til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria tjekker ind på 'Paradise Hotel'

Kom dårligt fra start

Dysten gik ud på, at 
Stephanie og Maria skulle igennem en forhindring med skilte, som viste, hvilken genstand de skulle tage på. Men efter en tæt dyst, måtte Maria se sig slået.

- Jeg tror ikke, at jeg vinder dysten, fordi jeg kommer rigtig dårligt fra start. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad det er, jeg skal have på på det første billede. Det stresser mig, at jeg er bagud, og derfor tænker jeg bare, at jeg skal foran Stephanie igen. Jeg glemmer derfor småting på vejen, som gør, jeg skal tilbage igen og igen, siger Maria.

LÆS OGSÅ: Diva-Julie: Maria er ikke værdig

Det havde set sort ud

Det var til stor glæde for de andre divaer, at det var Stephanie, som vandt dysten. Men det kommer egentlig ikke bag på Maria.

- Selvfølgelig var de slet ikke blevet glade, hvis jeg vandt over Stephanie. Jeg havde været den ultimativt stærkeste i junglen og i alle mine dyster! Så hvis jeg havde vundet over Stephanie, havde det set rigtig sort ud for resten af deltagerne, siger Maria.

LÆS OGSÅ: Nathja og Stolle snakker ikke sammen

Hårdeste program

Maria har tidligere været med i ’Robinson’ og ’Fristet 2’, men ifølge Maria har ’Divaer i junglen’ uden tvivl været det hårdeste program, hun har været med i.

- Jeg kommer ned i en jungle til DK's største "DIVA" reality-personligheder - gode som dårlige, og for mig syntes jeg, der var flest dårlige, siger Maria og fortsætter:

- Men det hårdeste var at være stort set alene om at kæmpe for min egen overlevelse, men omvendt har det været det hele værd. Jeg elsker at blive presset til det yderste og kæmpe for overlevelse en gang i mellem, og at alt ikke bliver serveret på et sølvfad for en. Det gør mig til et stærkere og bedre menneske.

LÆS OGSÅ: Husker du Alis og Noah fra 'De unge mødre'

Håber Stephanie vinder

Selvom Stephanie stemte på Maria, så håber Maria, at det er Stephanie, som ender med titlen som den største diva og de 100.000 kr.

- Jeg håber selvfølgelig Stephanie vinder. Hun har været sig selv hele vejen igennem. Hun har ikke fået ringene serveret på et sølvfad. Hun har klaret sig selv og ikke mindst taget chancer, feks. at gå i en selvvalgt dyst mod mig for at få den stærkeste ud! Så klart Stephanie, slutter Maria.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.