Foto: TV3
Foto: TV3

Diva-Julie: Maria er ikke værdig

Julie kan unde alle andre end Maria at vinde 'Divaer i junglen', derfor er hun heller ikke tilfreds med, at Maria havde en finger med i spillet, da Julie selv måtte forlade junglen.

Julie måtte i aftes forlade 'Divaer i junglen', da hun tabte en elimineringsdyst til Patrick, som Maria havde valgt at sætte Julie op imod. Men Julie er langt fra tilfreds med måden hun røg ud på eller med Marias rolle i det spil.

- Jeg ville gerne have været med til det sidste og givet den fuld gas, og jeg ville gerne have haft, at Maria skulle være røget ud før mig, jeg syntes ikke, hun var værdig. Det hedder 'Divaer i junglen' ikke 'Robinson i junglen', hun er jo nærmere en mand, ikke en Diva, fastslår Julie og fortsætter:

- Hun brød sig heller ikke om at have pink tøj på, og hun udtalte, at hun syntes at man havde ramt bunden, når man deltog i programmer som 'Divaer i Junglen', så derfor syntes jeg ikke hun var værdig. Hun havde heller ikke kæmpet lige så meget som os andre, ædt indvolde og sovet i hængekøje. Hun spolerede vores hold.

LÆS OGSÅ: Patrick om at springe ud: Jeg er heldig med mine forældre

Kunne have undt alle andre at vinde

Julie kunne have undt alle andre på både Pink Blondies og Brainy Brunettes at vinde, den eneste hun ikke fandt værdig var Maria.

- Jeg syntes alle var værdige på hver sin måde, undtagen Maria! Vi havde det så hyggeligt før hun kom. Jeg kan godt lide at omgive mig med positive mennesker, hun havde meget bestemte og negative holdninger, og hendes hjerne arbejdede altid på højtryk, alt hvad hun gjorde var der en bagtanke med, mener Julie, som ellers godt kunne lide Maria i starten.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Patrick som John Lennon

Dysten var ikke kønsneutral

Maria er dog videre i konkurrencen, mens Julie selv måtte forlade junglen efter en rapelling-dyst mod Patrick. Og det var både træls at være oppe imod Patrick, fordi han var hendes bedste ven, og fordi han er en mand.

- Jeg var opsat på at kæmpe til det sidste, og jeg er en fighter, så jeg havde ikke på fornemmelsen at jeg ville ryge, men jeg syntes ikke, at dysten var kønsneutral, som de sagde, dysten var da helt sikkert en fordel for mænd, da de oftest har bedre fysisk end kvinder, det krævede mange benkræfter, men lige så meget teknik og overblik, lyder det fra Julie.

- Det var virkelig grænseoverskridende. Men jeg virker ikke så bange inden, for jeg havde bildt mig selv ind at jeg ikke var bange, det samme skulle jeg have gjort med hensyn til min klaustrofobi, for da jeg bildte mig selv ind, at det ikke var slemt at skulle rapelle så langt ned, så var det ikke så slemt, men en sjov og smuk oplevelse.

LÆS OGSÅ: Diva-Nadia er færdig med reality

Den bedste oplevelse i mit liv

Og selvom Julie ikke nåede finalen i 'Divaer i junglen', så har hun fået rigtig mange sjove oplevelser med, og hun fortryder ikke, at hun deltog.

- Alt i alt har turen lært mig SÅ meget, jeg har lært, at man kan sove hvor man vil, og at naturen ikke er farlig, så længe man ved, hvordan man begår sig i den. Det er den bedste oplevelse i mit liv, siger hun og fortsætter.

- Jeg elsker også, at jeg har kunne vise mig fra min egen side og bare kunne være mig selv og vise andre sider end den, man kun ser i 'For lækker til love', man har både set min humoristiske side, min følsomme, min vrede og min fighterside.

LÆS OGSÅ: Jeanette er gået fra Julian