Helene og Nadia har kendt hinanden i godt 15 år, men de er ikke længere på talefod. (Foto: TV3)
Helene og Nadia har kendt hinanden i godt 15 år, men de er ikke længere på talefod. (Foto: TV3)

Diva-Helene: Derfor forlod jeg junglen

Skænderierne og frustrationerne hobede sig op i Ecuadors jungle. Det blev i sidste ende for meget for Helene.

I går valgte 'For lækker til love'-baben, Helene, at forlade 'Divaer i junglen'. Savnet til familien  blev for stort, men alligevel var det ingen let beslutning at forlade Ecuadors jungle.

- Jeg savnede min familie og min daværende kæreste. Det er lang tid at være væk uden nogen form for kontakt med dem, som man holder af hjemme i Danmark. Det var en svær beslutning for mig, fordi jeg var bange for, at Nadia ville komme til at stå alene, siger Helene til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Amalie: Se min trutmund

Stephanie afgjorde det

Det var langt fra første gang, at Helene havde lyst til at pakke sine ting og forlade programmet. Selv om der er mange skænderier og frustrationer på tv, så kan det ikke sammenlignes med virkeligheden.

- Der lå mange overvejelser bag min beslutning, men det var slet ikke første gang, at jeg havde lyst til at skride fra det hele. Der var langt mere drama, end man ser på skærmen. Diskussionen med Stephanie, kort forinden, havde alt med min beslutning at gøre, slår divaen fast og fortsætter:

- Vi havde mange ture dernede, og jeg kunne bare mærke indeni mig selv, at det orkede jeg ikke mere. Jeg kunne allerede forudse, at næste gang vi vandt en ring, så skulle vi sidde og skændes og skændes, siger Helene.

LÆS OGSÅ: Pernille om Stolle: Vi putter bare

Ville udfordre sig selv

Helene valgte at skifte livet i Danmark ud med de ekstremt primitive forhold i junglen, fordi hun ville udfordre sig selv. Men efterhånden var der mere fokus på drama end på selve spillet.

- Da det hele så bare gik op i drama, syntes jeg ikke, at det var nogen god oplevelse mere. Hver gang der var drama, så følte jeg, at jeg stod meget alene.

Efter alle er vendt hjem fra junglen, så mener Helene, at stridighederne mellem hende og Stephanie er lagt på hylden. Men bedste veninder bliver de aldrig.

-  Vi snakker ikke rigtig sammen, vi er to meget forskellige personer, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Diva-fighten: Julie er en dårlig undskyldning!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.