Diva-Frederik: Jeg var mentalt ude

I går kom Frederik tilbage til junglen og de andre divaer, og det fik humøret op på brunette-holdet.

Frederik fik muligheden for at komme tilbage til junglen, fordi Helene havde forladt programmet af egen fri vilje, og derfor var der en ekstra plads på brunette-holdet. Men det at komme tilbage var noget, som Frederik lige skulle vænne sig til.

- Jeg syntes, at det var mærkeligt at komme tilbage, når du mentalt var ude, siger Frederik til Realityportalen.dk og tilføjer:

- Men det var også dejligt at se alle igen.

LÆS OGSÅ: Diva-Helene: Derfor forlod jeg junglen

Var sikker

Men for at Frederik kunne komme tilbage på brunette-holdet, måtte en af brunetterne give en diamantring væk til blondine-holdet. Stephanie besluttede hurtigt, at hun ville give en af sine ringe væk, og den beslutning kom ikke bag på Frederik.

- Jeg var ret sikker på, at de ville give en ring, så jeg kom tilbage, siger Frederik.

Selv om blondine-holdet fik en ekstra diamantring, så var de ikke glade for, at Frederik igen var tilbage hos brunetterne. Frederik er nemlig en stærk spiller, lød vurderingen.

LÆS OGSÅ: Diva-Stephanie: Jeg var skyld i, at Helene smuttede

Fik humøret op

Stemningen på brunette-holdet var ikke den bedste, fordi de både havde sagt farvel til Frederik og Helene på samme dag. Men Frederik kunne mærke, at det hjalp på stemningen, at han kom tilbage.

- Der var en lidt mat stemning, fordi Helene havde forladt programmet, men vi fik hurtigt humøret op igen, og jeg synes, at vores hold havde det super godt sammen, lyder det fra Frederik.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Maria: Jeg vil ikke omgås Pernille og Jeanette

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.