Ditte Lee giver status på morlivet

Fødslen af Chiara gik ikke som forventet. Nu åbner Ditte op om den første tid som mor.

Den 20. februar 2021 blev Ditte Lee fra ‘Ex on the Beach’ mor for første gang til en lille pige. Fødslen forløb ikke som forventet, og det blev derfor en lidt hård start på moderskabet for Ditte.

- Min lille fine pige kom til verden i nat. Desværre kom hun ikke ud som forventet, og fødselsforløbet endte helt uventet, skrev Ditte på en instagramstory.

'Ex on the Beach'-baben er endnu ikke klar til at åbne op om fødslen, men hun fortæller, at både mor og datter har det godt i dag, og at livet som mor er bedre, end hun turde drømme om.

- Det er den største gave i livet at blive mor. Trods den hårde start, vi begge fik, er alt godt, og jeg nyder tilværelsen sammen med min datter, fortæller Ditte til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i hast på hospitalet

Nervøs for vægten

Efter fødslen var den nybagte mor bekymret for datterens vægt, men efter et besøg fra sundhedsplejersken kunne Ditte ånde lettet op.

- Jeg var nervøs for, om Chiara havde taget nok på i vægt. Og det havde hun helt bestemt! Min lille mus er nu oppe på 3160 gram. SKØNT!, lød den glade besked i sidste uge.

Datteren, som har fået navnet Chiara, har hun fået med kæresten Mario, der er musiker og kendt for numre som blandt andet 'Bonita'.

LÆS OGSÅ: Simone og Philips søn har det ikke godt: Vi har brug for hjælp

Se billedet af Chiara herunder:

LÆS OGSÅ: Efter seksuelle overgreb: Er stoppet i værnepligten