Ditte Julie om at flytte sammen med kæresten: Det har været en stor beslutning

Parret flytter sammen i en stor lejlighed ved Amager Strandpark, hvorfra 24-årige Joakim Skak skal have hjemmekontor, når han ikke passer sin virksomhed i Aalborg.

Bagedronningen Ditte Julie Jensen, kendt fra det populære DR-program 'Den store bagedyst', fandt sidste år kærligheden i otte år yngre Joakim Skak fra Aalborg. Efter et år med langdistance og smutture til og fra København, har parret besluttet sig for at slå pjalterne sammen og flytte ind i en 175 kvadratmeter lejlighed med dertilhørende 90 kvadratmeter stor tagterrasse ved Amager Strandpark. Selvom lykken er stor, har der ligget meget tanke bag beslutningen, da den 24-årige iværksætter har hele sit liv og sin nystartede virksomhed MinRecept i Aalborg.

- Det har været en stor beslutning, fordi min kæreste er fra Aalborg og stadig skal have sin daglige gang i Aalborg. Han har masser kontakt deroppe i Aalborg og har sin forretning der, fortæller Ditte Julie Jensen til Realityportalen.

'Den store bagedyst'-vinder afslører sød nyhed

Ro over forholdet

Men selvom der er en smule logistik, der skal gå op, er 'Bagedyst'-stjernen fortrøstningsfuld og tror ikke, at hverdagen vil se meget anderledes ud, end den i forvejen gør.

- Jeg føler egentlig ikke, at der bliver så meget anderledes ved det, for når han er her nu her, så er han her jo også allerede længere tid ad gangen, og så bor han også i min lejlighed. Men vi tænkte bare, at det ville være dejligt at starte fælles, fortæller Ditte Julie, som dog er sikker på, at det vil lægge en ro over forholdet, at de får en fælles base i København.

- Jeg tænker, at det vil give en anden ro, at det er vores hjem. At når han kommer hjem, så kommer han hjem til sit eget hjem og ikke kun på besøg hos mig. Det tænker jeg, vil give vanvittigt godt til forholdet.

LÆS OGSÅ: UH! Vender Türker tilbage til skærmen?

Begge parter er iværksættere, og det betyder, at der kræves en del af dem begge. Derfor har parret besluttet, at Ditte Julie beholder sit kontor på Esplanaden, og så får Joakim et hjemmekontor i den nye lejlighed, som han kan bruge, når han ikke tager til Aalborg for at passe sin virksomhed.

- Det er rart for Joakim, når han er herovre, at han kan arbejde hjemmefra, lukke døren og være lidt sig selv og have sine arbejdsting. Jeg har jo stadig mit kontor, og det vil jeg fortsætte med at have. Men selvfølgelig er der dage, hvor man arbejder hjemmefra, og der er det federe ikke at skulle have alle computere, bøger og alting liggende fremme hele tiden, men at de kan blive låst ind i et rum, når der kommer gæster, fortæller bloggeren til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Mascha Vangs eks er blevet far

Joakim har allerede en baby

Indtil videre har parret ikke lagt fremtidsplaner, der inkluderer børn. Ditte Julie har allerede to børn fra sit tidligere ægteskab med Marck Topgaard, og ifølge 'Bagedyst'-stjernen har Joakim allerede et slags barn, der optager al hans tid.

- Vi er begge selvstændige, og min kæreste har en meget nyopstartet virksomhed, som  i den grad kræver ham 200 procent. Det er ligesom hans store baby. Så det er i hvert fald ikke noget, vi har på tale lige nu. Vi tager tingene en dag ad gangen, fortæller hun.

Heldigvis er hendes børn, Karla på 7 og Albert på 4, mere end tilfredse med deres nye bonusfar.

- Det har de det godt med. De er rigtig, rigtig glade for ham, så det er er dejligt, lyder det fra den garvede kogebogsforfatter.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge de sociale medier: Sådan gør jeg

Se opslaget herunder, hvor Julie Ditte viser udsigten fra den nye lejlighed frem til sine mere end 100.000 Instagramfølgere

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe afslører bryllupsplanerne