Disse to paradisoer er i finalen

'Paradise Hotel' har allerede slået 'Ex on the Beach', men hvilken paradiso skal vinde finalen?

De seneste to uger har der på de sociale medier været en heftig konkurrence mellem 'Paradise Hotel'-deltagere på den ene side og 'Ex on the Beach'-deltagere på den anden side.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange

Det er nemlig realitymemes-instagramprofilen @Skaermen, der har afholdt en art popularitets-udskillesesløb, hvor han har stillet 'Paradise'- og 'Ex'-deltagere overfor hinanden og bedt sine følgere stemme på den person, de holder med.

Og det er altså noget, der har fået tusindvis af mennesker til de digitale stemmeurner, ligesom mange af de dystende realitystjerner flittigt deler afstemningen i håbet om at komme videre.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Tobias åbner op om sønnen

Türker eller Lenny?

Nu er det så blevet finaletid. På trods af, at finaleafstemningen kun netop er åbnet, så er det allerede afgjort, at 'Paradise' har vundet af de to programmer.

I finalen er det nemlig to paradisoer, der er endt med at stå overfor hinanden: 2018-vinderen Lenny Pihl og 2020-aktuelle Türker Alici.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere

LÆS OGSÅ: Mathias river kærlighedsminder over: Sådan reagerer Trine

Og det er en finale, som Lenny forventer at have tabt på forhånd.

- Det er da fedt at folk stemmer mig videre til en finale, det kan man kun være taknemmelig og stolt over. Jeg håber da på at vinde, men Türker er sgu nok for stor en mundfuld, griner Lenny til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE HER: Lummer stemning og ødelagt seng på ‘Paradise’

Türker er da også kommet overraskende let til finalen. Han vælger nemlig bevidst at undgå den slags.

- Jeg er selvfølgelig beæret over at folk, de stemmer på mig, på trods af at jeg slet ikke har delt eller noget som helst tidspunkt. Jeg prøver lidt at holde mig i baggrunden i forhold til det der reality, fordi jeg har Bronuts (Türkers donutkæde, red.), jeg koncentrerer mig om, forklarer Türker til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Henrik efter ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Det var det rette valg

Men Lenny vil altså stadig gerne vinde, og han har da heller ikke helt opgivet håbet.

- Nu har jeg jo allerede slået Mark fra 'Ex', Oliver fra 'Date mig nøgen' og Daniel fra havet “Aquaman” (Mark Bøgelund, samt Oliver og Daniel fra 'Paradise 2020', red.). Så det er vel ikke helt umuligt, at lige slutte af med at slå donutkongen fra Århus, griner han.

Hvis du vil præge finalen, så kan du afgive din stemme HER.

LÆS OGSÅ: Emma taler ud: Derfor valgte jeg at trække mig fra ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Vred Amanda: Jeg kastede med glas og råbte ind i kameraet