Dildo-Jill. (Foto: Jeppe Michael Jensen)
Dildo-Jill. (Foto: Jeppe Michael Jensen)

Dildo-Jill raser: 'Big Brother' er som teletubbies!

''Big Brother 2013 er langt fra virkeligheden, når deltagerne render rundt med rottehoveder.

SBS Media har igen i år valgt at satse på 'Big Brother', men det er dog langt fra blevet den succes, som man kunne håbe på. Premiereafsnittet huskes for otte minutter med sort skærm på grund af et teknisk uheld, og siden har dalende seertal præget programmet. Den langt fra imponerende start på programmet, skulle den dobbelte 'Big Brother'-vinder ikke bruge lang tid for at forklare.

- Jeg har for første gang set fem minutter af det nye 'Big Brother', og jeg føler, at jeg er landet på en anden planet. Hvad sker der for det cast? Hvad er det for nogle mærkelige og uinteressante mennesker? Hvad sker der for konceptet? Og hvorfor er 'Big Brother' blevet SÅ dårligt. Øv, hvor er jeg skuffet. Hold kæft, hvor er det dårligt!!!, skriver Jill på sin Facebook-fanside.

LÆS OGSÅ: Kongerne: 'Big Brother'-deltagerne er kedelige

Rottehoveder og en dansende kanin

Jill, der vandt 'Big Brother' i både 2001 og 2004, havde dagen efter den store 'Big Brother'-skuffelse tænkt over sin konklusion på programmet.

- Jeg har siden i går tænkt over, hvad det var, der gjorde mig helt udefinerbar, da jeg så 'Big Brother'. Nu er det helt klart for mig. 'Big Brother' er teletubbies for voksne. Teletubbies er også en underlig sammensætning af flere forskellige ting, der ikke umiddelbart giver mening, skriver hun og fortsætter:

- Også her kan man have følelsen af, at være landet på en anden planet. Præcis som da jeg i går, så mennesker med rottehoveder og en dansende kanin. Teletubbies for voksne! Helt enkelt.

LÆS OGSÅ: Kongerne: Charmeoffensiven mislykkedes

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.