Diamantfamilien i stort skænderi: Du er et problembarn

Bølgerne går højt i diamantfamilien.

Den man elsker, tugter man, siger ordsproget. Og måske er der noget om det i diamantfamilien.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Forsidefrue' er sammen med Bendtner

I dag er der sæsonafslutning på programmet af samme navn, hvor danskerne følger med i Pitzner-familiens op og nedture.

Under en form for familieterapi, hvor alle i familien skal igennem en personlighedsanalyse, bliver stemningen pludselig spids, og sandhederne kommer på bordet. Katerina beder om, at der ingen fløjlshandsker skal på - det skal være en ærlig seance.

Og det tager Thalia tydeligvis bogstaveligt, da hun vælger at gå til angreb på Elvira, efter Thalia har fundet ud af, at Elvira har løjet over for hende.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Sådan er forholdet i dag

Problembarn

Elvira har sovet i Thalias seng hjemme hos deres farfar og fortalte Thalia, at det kun var en enkelt overnatning, men i virkeligheden var det to. Og den løgn har fået bægret til at flyde over for Thalia.

- Jeg er så træt af, at hele min opvækst har det handlet om, hvad du ville, fordi du har været problembarnet. Mor har skulle opdrage dig alene med hjælp fra mig. Jeg har fucking hjulpet mor. Det er mig, der har passer dig, Hector og Ophelia, når mor har haft behov for det. Det er mig, der har hjulpet til, når mor har ringet og være ked af det og frustreret, siger en grædende Thalia til sin lillesøster Elvira og fortsætter:

- Det er dig, der har skabt splid. Og du er et barn, så jeg tilgiver dig og giver dig ikke skylden. Jeg elsker dig mere end nogen anden. Men jeg bliver så frustreret, når du ikke lytter efter og lyver overfor mig. Du prøver på at slippe væk i stedet for at være fair og respektere mig.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne skal være far: Tvillinger på vej!

Det er hårde ord, som Elvira får smidt i hovedet, og det påvirker også den unge influencer meget. Med tårer i øjnene får hun også fortalt, hvorfor situationen påvirker hende.

- Jeg tror, jeg bliver ked af, at Thalia maler et billede af, at jeg har været et kæmpe problembarn hele mit liv, og at jeg har en løgner. Fordi det er jeg ikke, lyder det fra Elvira.

Vi er bare meget forskellige

Formålet med personlighedsanalyserne er i følge Katerina, at alle i familien skal lære at forstå hinandens reaktionsmønstre og acceptere dem. Derfor bliver hun også nødt til at bryde ind, da de to søstre tydeligt taler forbi hinanden.

- Der ligger en forventning om, at hun (Elvira, red.) forstår dig. Men den skal du (Thalia, red.) give slip på. Jeg ved, det ville være rart for dig, hvis Elvira forstod dig. Men du får den ikke, for det er ikke sådan, Elvira ser det, forklarer diamantdronningen.

LÆS OGSÅ: Det så man ikke på tv: Forsøgte at give sin finaleplads til Emil

For Thalia er det svært at acceptere sin søsters karaktertræk.

- Jeg må bare leve med dem og måske sætte nogle grænser og være bedre til at rumme hende og acceptere hende, som hun er. Men der er ting, der trigger mig, så det er nok derfor, der kommer nogle sammenstød. Det kan nok ikke undgås, erkender Thalia.

Også Elvira har indset, at hun skal sluge nogle kameler for at opretholde fred i familien.

- Det, der trigger mig ved Thalia er, at hun er så egoistisk og grov. Hun tænker meget, hvad der er godt for hende og ikke længere end det. Det er noget, jeg lever med og rummer. Sådan er Thalia. Vi er meget forskellige, afslutter hun.

Du kan se hele 'Diamantfamilien' på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer og Line er sammen igen