Dette par forlader konkurrencen i 'Vild med dans'

Intet er afgjort endnu, men hos Danske Spil har de et godt bud på, hvilke par der ender i en omdans, og hvem der herefter må sige farvel til 'Vild med dans'.

Et delmål er nået med aftenens kvartfinale, og nu venter semifinalen fire dansepar. I over en uge har parrene knoklet i træningslokalet, og i aften skal de danse deres bedste til et af julens helt store hits.

Allerede nu spår Danske Spil om, hvem der forlader konkurrencen om ganske få timer.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’?

Ifølge oddsætter hos Danske Spil og ‘Vild med dans’-ekspert Mathias Reimer Larsen, er det desværre Morten Kjeldgaard og Sara Bro, vi skal sige farvel til. De vil dog først komme i omdans mod Albert Rosin Harson og Jenna Bagge.

-Sara har været i omdans flere gange, så vi har hende som favorit til at ryge ud på lørdag. Det kombineret med den stigende interesse for oddsene på Albert, så har vi vurderet, at Sara bliver tvunget til at sætte danseskoene på hylden på lørdag, siger Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112

-Så selvom Albert og Jenna formentlig ender i omdans, så tror vi, at de får en uge mere.

Niveauet er nu så højt, at alt kan se. Det så man også sidste fredag, hvor Emili Sindlev og Mads Vad, der ellers fredag efter fredag stensikkert er gået videre, pludselig stod i en omdans.

Hos Dannske Spil har Emili og Mads også ligget som klare favoritter gennem hele sæsonen, men nu er de blevet overhalet af Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde scorer roller i stor film

På en tredjeplads ligger Silas Holst og Nukâka Coster-Waldau. De har hele tiden ligget solidt placeret i topfeltet.

Men intet er altså sikkert, og vi må alle lade tiden vise, hvem der i aften forlader 'Vild med dans' 2020.

LÆS OGSÅ: Jesper Vollmer: Mit råd til Umut i ‘Over Atlanten’