Michelle - 34 år - Falckredder og coach - Galten. (Foto: Janus Nielsen)
Michelle - 34 år - Falckredder og coach - Galten. (Foto: Janus Nielsen)

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Operation førte til tidligt 'Robinson'-exit

Et indgreb tre uger inden afrejse fik konsekvenser for Michelle, der derfor ikke kunne klare 'Robinson Ekspeditionen'.

Michelle måtte forlade årets udgave af 'Robinson Ekspeditionen' som den første, men det var ikke, fordi holdkammeraterne ikke længere ønskede hende på øen. Det var heller ikke den 34-årige coach og Falckredder selv, der valgte at trække sig.

I stedet tog lægerne en beslutning om, at hun ikke kunne klare at komme tilbage i ekspeditionen, efter hun var kollapset under en dyst. Derfor blev det en kort fornøjelse for Michelle.

- Det kan godt være, at det virker kort for jer, men det var godt nok langt for mig, siger hun til Realityportalen og fortsætter:

- Det var en fuldstændig surrealistisk oplevelse. Det blev jo ikke, som jeg havde regnet med, og med min OCD og ønske om kontrol havde jeg planlagt en helt anden historie. Men der var bare ting, som jeg ikke har kontrol over, som var medvirkende til, at jeg skulle have et tidligt exit, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se øjeblikket, hvor Michelle kollapsede under en dyst.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas raser: Det er noget bullshit

Seerne så ikke alt

Hun fortæller, at årsagen til det pludselig exit er noget længere, end man fik lov til at se på skærmen.

- Tre uger inden afrejse fik jeg foretaget et indgreb af det danske sundshedsvæsen, fortæller Michelle, som ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvilket indgreb der var tale om.

Hun fortæller, at de gjorde meget ud af at tale med 'Robinson Ekspeditionen' og lægerne omkring det hele, og i sidste ende blev der sagt god for, at hun kunne deltage.

- Jeg rejste af sted, men jeg kunne egentlig godt mærke, at min energi var helt off i forhold til, hvad jeg plejer at kunne. Bare rejsen derned var opslidende, og varmen ramte mig utrolig hårdt i forhold til normalt, siger hun og fortsætter:

- Allerede første nat på øen havde jeg søvn- og vejrtrækningsproblemer. Det var helt galt, og det fungerede bare slet ikke. Og når jeg så heller ikke fik noget mad. Jeg begyndte lige så stille at gå i fordærv, fortæller Michelle.

LÆS OGSÅ: WHAT: Fie Laursen skal være mor

Opereret efter exit

Hun mener, at lægerne tog den helt rigtige beslutning, da de valgte at trække hende ud.

- Der gik ikke en time, fra de tog mig ud, til jeg var på vej til det første hospital, som videresendte mig til det næste hospital, som opererede mig, siger Michelle.

Hun ønsker ikke at fortælle, hvad hun blev opereret for, men efter operationen var hun indlagt i tre og en halv dag. Og set i bakspejlet fortryder hun ikke, at hun alligevel rejste af sted.

- Jeg fortryder aldrig noget. Det blev en anden ekspedition med et anden udfald, end jeg havde kalkuleret med, men jeg lærer af det hele. De hårdeste slag, det er dem, jeg lærer mest af, og det her var godt nok et hårdt slag.

- Jeg har det skidegodt. Nu skal jeg bare kæmpe endnu hårdere for at bevise, at jeg er ikke er så svag, som det umiddelbart så ud.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex