Det så du ikke på tv: Olivia græd efter troskabstesten

Finalen blev en rørende oplevelse for den garvede vært.

I går rullede sidste afsnit af 'Paradise' over skærmen, og Louise og Zilas blev udråbt til vindere og bestod den efterfølgende troskabstest.

SE BILLEDERNE: Så vild var 'Paradise'-finalefesten

Det er fem år siden, et finalepar sidst har bestået troskabstesten og delt pengene, men med et nyt format kom åbenbart også en ny indstilling til, hvordan pengene skulle fordeles, og det er noget, der glæder Olivia Salo, som er vært på 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: CHOK: Zilas mister det meste af gevinsten

- Det har været en rigtig stor ting det her med lige pludselig, at man skulle være den der smed kuglen, for så havde man taget røven på den anden. Prøv at se, hvor smukt det er, at de her to mennesker, der elsker hinanden, de deler pengene, og hvor smukt det er bagefter, lyder det fra Olivia, som afslører:

LÆS OGSÅ: CHOK: Zilas mister det meste af gevinsten

- Man ser det ikke, men jeg fældede en lille tåre, da det skete, og det gjorde jeg også, lige da vi så det, for det var så fint, og det var så smukt, og det sætter virkelig også et godt punktum på det her med, at venskaber bliver dannet på kryds og tværs, for det gør de, når man laver reality.

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Derfor troede alle, jeg vandt ‘Paradise’

Det er dog ikke alle deltagerne, der ville have bestået troskabstesten. Gustav har for eksempel tidligere fortalt, at han ville have smidt kuglen, uanset hvem han stod overfor i finalen.