DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var stemningen giftig

Stemningen er i den grad trykket i denne uges 'Paradise'.

Det har været en følsom uge på 'Paradise Hotel'. Bølgerne er gået højt, der er blevet løjet på kryds og tværs, indgået hemmelige aftaler og alliancer, og deltagerne er ikke kede af at træde hinanden over tæerne.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab

Det kommer særligt til udtryk mellem de ellers tæt knyttede Patrick og Jasmin, der nu må siges at stå i hver deres lejr, og ugens begivenheder har haft alt andet end en positiv effekt på stemningen. Realityportalen har talt med Patrick om ugen, som han ikke er særligt glad for at genleve på tv.

- Det er med blandede følelser, at jeg skal genleve den uge. Jeg var meget presset i forhold til at skulle smide Klaudia ud. Planen var jo hele tiden, at det var Jasmin, der skulle hjem. Men fordi hun bliver reddet igen, blev det Klaudia, så vi kunne splitte den store gruppe, fortæller Patrick, der dog glæder sig over at se sit forhold til makkeren Mathias blomstre.

Han uddyber:

- Jeg bliver meget berørt, da Klaudia og jeg var meget tætte på hotellet, selvom man ikke ser det. Jeg tror, det hele kulminerer, fordi det er en blanding af, at jeg holdt af Klaudia, og på trods af at jeg gerne ville have Jasmin ud, er hun den, jeg holder allermest af. Så at hun hader mig, gør sgu ondt.

LÆS OGSÅ: Kan du kende ham? Gammel paradiso tjekker ind igen

Jasmins spil

Selvom Jasmin lagde ud med at redde Patrick, da han var nyudklækket paradiso, og de to har spillet sammen i en periode, er stemningen mellem dem kun gået en vej - i hvert fald ifølge Patrick, der, sammen med Mathias, Anne K og Ida, forsøger at få Jasmin ud.

- Lige siden Mathias tjekkede ind, begyndte vi at snakke sammen om, hvordan Jasmin var overfor os, fortæller Patrick og fortsætter:

- Lynhurtigt finder vi ud af, at hun vil danne par med os begge, og derfra vidste vi, at vi ikke kunne stole på hende. I forbindelse med at Sinan ryger ud, indrømmer hun, at han var en back-up. Da Jonas ryger ud, indrømmer hun, at han var en back-up, og allerede dengang Nikolaj røg ud, indrømmede hun, at han var en back-up. Man kunne bare ikke stole på hende derinde.

LÆS OGSÅ: Klaudia opløst i tårer: Jeg blev røvrendt

Men selvom Patrick også havde lavet en aftale med både Klaudia og Anne K, og både han og Mathias udøver dobbeltspil overfor Jasmin, synes han alligevel, at Jasmins spil skiller sig ud.

- Jeg ved sgu ikke, om der er forskel eller ej. Men jeg synes tydeligt, man kan se, at den måde Jasmin er overfor folk på hotellet lige nu, ikke er særlig rar. Den måde hun tysser på Mathias og prøver at overtale Jamie og Nedergaard (Nikolai, red.) ved at sige, at hun kyler dem ud, det er måske lidt heftigt efter min smag.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe mobbes: Forstår det ikke

Har lagt 'Paradise' bag sig

Efter ugens episoder har Patrick ikke talt med Jasmin. Men deltagerne havde en regel, der skulle sikre, at de dramatiske uger ikke ville betyde noget, når det hele var ovre.

- Man lærer hele tiden af de ting, der sker. Noget af det vi lagde meget vægt på var, at på hotellet har vi et spil kørende, og vi er alle klar på at ofre rigtig meget for at vinde. Derfor har vi ladet de diskussioner blive i Mexico i stedet for at tage dem med hjem, fortæller Patrick og medgiver, at Jasmin jo bare var en dygtig spiller:

- Det er 'Paradise Hotel', og man skal lyve, ellers så taber man. Jasmin er jo skide dygtig til spillet, jeg syntes bare, hun er ubehagelig i den måde, hun gør det på. Men i dag har vi det rigtig dejligt, og jeg holder ekstremt meget af hende, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie er igen single

LÆS OGSÅ: Christel afslører: Teitur lyver