Anna til premieren på 'Paradise Hotel' 2020 (Foto: Anthon Unger)
Anna til premieren på 'Paradise Hotel' 2020 (Foto: Anthon Unger)

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var 'Paradise'-Anna så irriteret på Christoffer

Inde på hotellet var stemningen mellem Christoffer og Anna mildt sagt anspændt.

Fra dag et gik kommunikationen galt mellem Anna og Christoffer, der dannede par de indledende dage i denne sæson. Særligt har Anna været irriteret på Christoffer.

I dag er det et overstået kapitel, og det er som om, at det tidligere par er startet på en frisk og har ladet frustrationerne blive i Mexico. I hvert fald hvis man spørger Anna.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Første parceremoni var planlagt 

- Vores forhold er faktisk blevet rigtig fint. Vi skriver nogle gange sammen om alt og ingenting over Facebook, og der er intet dårligt imellem os. Ingen sure mine og ingen, der bærer nag, siger 'Paradise'-baben til Realityportalen.

Hvis man alligevel borer lidt i fortiden og det, der skete mellem parret på hotellet, så mener Anna, at hele historien ikke er blevet fortalt.

LÆS OGSÅ: UUH! Hemmelige sexdetaljer i dagens ‘Paradise’-afsnit

- Jeg synes selvfølgelig, der er rigtigt meget, som produktionen har valgt at klippe fra. Derfor får man som seer ikke lov til at se, hvorfor det er, jeg bliver så frustreret, og hvorfor jeg går fra nul til 100. Og hvad det egentlig er, der frustrerer mig ved den kommunikation, som Christoffer og jeg tydeligvis ikke har, forklarer hun.

- Det, synes jeg, mangler. Jeg ved godt, at jeg har et temperament, men det er mig, der bliver fremstillet som det sorte får, og Christoffer er den søde jyde. Og man får bare ikke lov til at se, hvorfor det her temperament kommer frem hos mig, siger Anna.

LÆS OGSÅ: Sidste års vinder: Det må man ALDRIG gøre i ‘Paradise’

Det så du ikke på tv

Ifølge Anna er det ikke bare taktik og kommunikation, der spiller ind. Der er så meget andet, som er klippet fra, men som for hende var afgørende for, hvordan hun agerede, og hvordan hendes forhold til Christoffer endte med at blive.

- Man bruger jo ekstremt mange timer sammen med sin partner. For eksempel er der meget ventetid på værelset, hvor man er i hinandens selskab, og når man ikke kan specielt godt med en person, så er det bare meget krævende at være noget, man ikke er eller på nogen måde kan leve op til at være. Dét triggede mig simpelthen bare til sidst. Og det triggede også Christoffer, siger Anna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter 'Paradise': Vi gav forholdet en chance

- Og så er jeg bare typen, der er god til at snakke. Og snakker det højere, siger hun.