DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor skred Lars fra 'Robinson'

Seerne fik ikke den rigtige årsager til, at Lars forlod øen, siger han nu.

'Robinson Ekspeditionen' blev en kort fornøjelse for Lars Christensen, da han forlod øen og vendte hjem til Danmark i sæsonens tredje afsnit. Det var dog ikke, fordi han blev stemt ud af holdkammeraterne eller blev bedt om at forlade øen. I stedet var det en beslutning, han selv tog.

- Vi har på dag ni, og I har reelt ikke fået noget at spise i ni dage. Jeg kan mærke det på jer, og jeg kan se det på jer. Begge hold er så småt ved at være i knæ. I vidste, at det her ville være hårdt, og det er det også. Det er tilsyneladende så hårdt, at jeg nu må konstatere, at vi har årets første kvitter, lød det fra Jacob Kjeldbjerg i afsnittet.

Værten gik hårdt til Lars efterfølgende, og deltageren forklarede, at han ganske enkelt manglede energi. Realityportalen har efterfølgende talt med Lars, og han slår fast, at det ikke var den virkelige årsag til, at han forlod ekspeditionen før tid.

- Min tålmodighed slap bare op. Det handlede ikke om energi, men selvfølgelig skal der skabes lidt drama omkring det. Jeg valgte at give op, fordi jeg kom frem til, at jeg havde bedre ting at lave derhjemme, siger Lars i dag, hvor han har fået det hele lidt på afstand.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Operation førte til tidligt ‘Robinson’-exit

Hjemme i Vejle har han startet fitnesscentret iGym op, og det var blandt andet udsigten til at vinde de 500.000, som fik ham til at stille op i 'Robinson Ekspeditionen'.

- Der er meget, man ikke ser på tv. Der er jo regler, der skal overholdes, og der bliver sat begrænsninger - blandt andet hvor langt væk man må gå på øen og ud i vandet og den slags. Så man kan bare sidde og vente, og ventetiden kan man så bruge på at tænke, siger Lars og fortsætter:

- Jeg tænkte på de 500.000, som der jo også skal betales skat af, når man vender hjem. Så er der jo ikke så meget tilbage, og jeg havde også en investor derhjemme. Så jeg valgte, at det var bedre at tage hjem i stedet for at sidde 40 dage på øen, fortæller han og slår fast, at der er kommet godt gang i iGym siden.

LÆS OGSÅ: Henrettet i ‘Robinson Ekspeditionen’: Det er plat!

Har brug for et spark

Han fortryder hverken beslutningen om at tilmelde sig eller trække sig fra ekspeditionen.

- Men når jeg tænker tilbage, tænker jeg da: "Du kunne da godt lige have holdt ud". Men der var bare meget, som man ikke ser på tv. Jeg er en person, der altid har vendt drama og rygter ryggen, og de ting er der bare meget af i 'Robinson Ekspeditionen'. Folk taler bag ryggen på hinanden, og jeg kunne godt mærke, at tingene spidsede lidt til, siger han uden at uddybe.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz

Han siger, at han var blevet på øen, hvis der var blevet gået lidt hårdere til ham.

- Jeg har det nok generelt for nemt, og jeg kan godt have brug for et spark. Hvis en fra produktionen havde sagt: "Luk nu røven. Du har meldt dig til, og du kan ikke få lov til at tage hjem," så var jeg blevet.

- Der var da et par holdkammerater, der forsøgte lidt, men jeg kunne bare mærke, at min tålmodighed var løbet op. Jeg er typen, der skal holdes i gang, og det kunne jeg ikke blive med den ventetid.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

Fik testet sig selv

Lars siger, at han trods det tidlige exit føler, at han fik prøvet sig af i diverse dyster, og han fik testet fysikken, som han gerne ville, inden han tog af sted. Blandt andet dysten inden hans exit kunne mærkes på kroppen.

- Jeg var solskoldet på ryggen, og huden begyndte at skalle af. Da jeg så havde den pæl på ryggen, der gled frem og tilbage, begyndte det at trække hul på huden. Så jeg gav ikke op og smed pælen, fordi jeg manglede styrke, men fordi jeg simpelthen var helt hudløs på ryggen, siger han og fortæller, at deltagelsen overordnet set var en positiv oplevelse.

- Det var en oplevelse uden lige at være ét med naturen. Om natten lå man og kiggede på masser af ildfluer, og der fløj flagermus rundt. Alt det var jeg en stor oplevelse, og så var det også fedt at få lov til at kæmpe i dysterne.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons hemmelighed: Vært på nyt program

Selv om 'Robinson Ekspeditionen'-seerne har set det sidste til Lars i denne omgang, så er det ikke sikkert, at han har været på tv for sidste gang.

- Det kommer helt an på, hvad der dukker op. Det skal være noget, hvor man kan teste sig selv af. Noget som 'Fangerne på fortet' og 'Ninja Warrior' - ja, 'Robinson' ville jeg nok også være klar til igen, hvis jeg fik muligheden. Nu er jeg jo forberedt på, hvad det kræver at lave tv, siger han.

Du kan se 'Robinson Ekspeditionen' hver mandag klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’: En klar fejl af holdet