Det her er det VÆRSTE ved at have været med i 'Ex on the Beach'

De to 'Ex on the Beach'-veninder er enige om, hvad det værste er ved at være et kendt reality-ansigt.

De to 'Ex on the Beach'-babes Louise Balling Jensen og Justina Judyte fandt et venskab i hinanden i fjerde sæson af 'Ex on the Beach', og Louise gjorde også kort visit i den aktuelle femte sæson af knaldeprogrammet.

LÆS OGSÅ: WHAT! Hemmelig sex-regel i 'Ex on the Beach'

Det værste er...

Én ting, som de to veninder kan blive enige om, er, hvad det værste ved at have været med i 'Ex on the Beach' er.

- Jeg synes, det værste er, hvis jeg bare lige skal ud og handle og så hjem og slappe af, og så står der en flok mennesker og bare råber ens navn, og man tænker: "Hold nu op". Man er træt og vil bare gerne hjem, det gider man ikke, siger Justina, og det genkender Louise kun alt for godt.

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

- Det værste er små drenge på 14 år. Fair nok, at de kan genkende én, men tit når jeg bare skal hjem, der går jeg igennem et universitet, jeg ved ikke lige, om de hænger ud der, eller hvad pokker de nu gør, og så står der sådan nogle drenge på 14 år og råber mit navn og råber alt muligt sådan: "Hey, hvem har du ellers knaldet med?" og "hvordan går det med dig og Mikkel og dig og Victor?". De står seriøst og råber af mig hele vejen hjem, sukker Louise.

Louise og Justina til 'Ex on the Beach'-fest i sommers

Louise og Justina holdt godt fast i hinanden til 'Ex on the Beach'-havefesten. De var nemlig ikke meget begejstrerede for at skulle feste med henholdsvis Victor og Mark på grund af deres skuffende flirts med fyrene (Foto: Janus Nielsen)
Louise og Justina holdt godt fast i hinanden til 'Ex on the Beach'-havefesten. De var nemlig ikke meget begejstrerede for at skulle feste med henholdsvis Victor og Mark på grund af deres skuffende flirts med fyrene (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-Sidsel: Jeg ser ikke mig selv som realitydeltager

Råb og skrig

Så selvom både Louise og Justina var forberedt på, at de ville kunne blive genkendt på gaden, da de sprang ud som realitystjerner, og selvom de nyder den positive opmærksomhed, der også har fulgt med ved at være et kendt ansigt, så er de ikke begejstrede for at blive behandlet som cirkusdyr af børn, der har set dem i tv.

- Det er de værste, dem på den alder der, der ikke har nogen grænser og ikke kan styre sig selv, forklarer Louise.

- Det er okay, hvis de kommer over og snakker med én, men at de står og råber og skriger altså, lyder det med et suk fra Justina.

Herunder kan du se videoen, hvor Louise og Justina blandt andet svarer på, hvad det værste ved at være kendt fra 'Ex on the Beach' er

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe er blevet muslim