Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo
Foto: Klaus Bo

DET ER AFGJORT: Her er resultaterne for 'Stjerne Boksning' 2022

Det var med både spændte deltagere og tilskuer, at boksekampene i Brøndby Hallen blev afgjort her til aften.

Et bokseshow + en bunke stjerner, hvad giver det?

Det giver 'Stjerne Boksning' 2022, som nu blev afholdt for tredje gang af parret Stephanie 'Geggo' Salvali og Cengiz Salvarli. Det gik bestemt ikke stille for sig, da Brøndby Hallen var fyldt med glade tilskuer.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Cengiz fortæller om 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker afslører: Overvejer at flytte til udlandet med baby

Ni boksekampe blev det til med i alt 18 kampklare både kendte og ukendte stjerner.

Med kun max ni minutter til at afgøre mange måneders hård træning, var det nogle spændte deltagere Realityportalen talte med, inden det hele gik løs i bokseringen.

Og resultaterne blev som følger:

Jamie 'Taktikeren' Sørensen vs. Mario 'Supermario' Sciacca

Mon det var Jamies taktiske spil, som var skyld i sejren over Mario. Hvert fald løb Jamie med præmien på 15.000 kr., og han ved godt, hvad de penge skal bruges på.

- Jeg tror, min søster får en god del af pengene, og det gør de folk, der har hjulpet mig i den her kamp også. For mit vedkommende er det mere rejsen og så selvfølgelig bæltet, jeg kan hænge op på væggen derhjemme, som betyder noget, lød det fra den tidligere 'Paradise'-deltager inden kampen. Og mon ikke bæltet kommer op, så snart Jamie er hjemme fra den planlagte efterfest.

LÆS OGSÅ: Vandt sejr i 'Stjerne Boksning' og kærligheden

Michella 'Team MJ' Jeppesen vs. Louise 'Squatprinsessen' Bach

Allerede efter første runde var det Louise, som løb med sejren over Michella. Det var en af de såkaldte joker-kampe, hvilket er derfor, du muligvis ikke er stødt på deres navne før. Men det er du nu.

Tobias 'White' Møller Jensen vs. Mads Emil Andersen

- Jeg bliver 30 år i dag. Med mig har jeg hele min familie, alle mine venner, og Emilie skal være nummerpige. Altså jeg bliver nødt til at vinde. Kæmpe pres, fortalte Mads til Realityportalen inden kampen i ringen mod YouTuberen Tobias.

Noget tyder på, at presset blev alt for stort for den tidligere 'Ex on the beach'-deltager, for der skulle ikke gå længe af kampen, før Mads blev slået halvt bevidstløs og måtte lade sejren gå til sin modstander.

Der var dog overskud til et kys fra kæresten Emilie Hoffmann, som sammen med blandt andre Christel Trubka var en af de smukke nummerpiger til årets 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: Philip May er klar til at opgive stort job for Lenny

Amanda 'The Eagle Princess' Selmani vs. Melina 'Knucklemania'

Amanda Sascha skulle have kæmpet mod 'Robinson'-vinderen Katrine Hedeman, men sådan skulle det ikke blive, da Katrine for nogle uger siden valgte at trække sig. I stedet for var Amanda Sascha oppe mod Melina, som er tidligere 'Stjerne Boksning'-deltager.

Kampen mellem de to var tæt. Så tæt, at det var dommeren, som måtte afgøre slagets gang, hvilket blev til Amanda Saschas fordel, som løb med sejren.

LÆS OGSÅ: Reality-babe klar til 'Robinson'

Mikail 'Million' Ozel vs. Patrick Simiglai

Denne kamp var endnu en joker-kamp, og ligesom kampen forinden var det også dommeren, som måtte træde i kraft og afgøre, hvem der havde gjort det bedst.

- MIKAIL, lød det fra dommeren. Mikail havde også givet sin modstander Patrick en omgang næseblod under kampen.

Sasja Zell vs. Sille Nimholm

- Det er lidt KatjaKaj mod BenteBent. Jeg er lille og tyk, og Sille er høj og tynd. Hun har noget mere rækkevidde, men det skal nok gå, fortalte Sasja inden kampen. Og det gik lige for den tidligere 'Ex on the Beach'-deltager!

Godt nok var det Sille, som indtog bokseringen til Tessa og Orgi-E's sang 'Blæstegen', men det var Sasja, som viste sig at være mest 'Ben'. Sejren var dog ikke overlegen, men Sille måtte stadig se sig slået af den tidligere 'Ex on the beach'-deltager Sasja, da dommeren afgjorde slagets gang.

LÆS OGSÅ: Så meget har muslimsk kæreste ændret Elvira

Mads Frederik Gottlieb vs. Ali Najei

Mads havde god grund til at frygte den selvsikre Ali, som bar sig selv flot gennem hallen, inden han indtog ringen. Selvom Mads startede flot ud i første runde, blev han også knockoutet i selv samme runde. Det betød, at det var Ali, som løb med sejren.

Sune 'Belas Boxing' Csonka vs. Daniel 'Lone Wolf' Rosendal

- Forventningerne er selvfølgelig en sejr, men vi undervurderer ikke nogen. Jeg har fået en ny modstander lige inden falderebet, så jeg ved ikke rigtig, hvad jeg kan forvente. Men jeg holder mig til gameplanen, og så er forventningen selvfølgelig, at jeg vinder. Det er klart, fortalte Daniel inden kampen til Realityportalen.

Og undervurderes skulle modstanderen Sune heller ikke, fordi allerede i første runde blev Daniel knockoutet og forlod ringen med uden en sejr.

Endri 'Legendri' Sopa vs. Baris 'Balo' Bicen

Baris lignede én, der allerede havde vundet kampen, da han gjorde sit indtog til bokseringen. Men sådan skulle det faktisk ikke ende. I stedet var det Endri, som tog sejren og præmien efter en ellers meget lige kamp, som dommeren måtte afgøre.

LÆS OGSÅ: Her er reality-stjernernes hemmelige festbilleder

Øverst i artiklen er der billeder fra aftenens kampe.