Desperat paradiso udlover dusør på 10.000 kroner

En tidligere 'Paradise'-babe er blevet så desperat i sin boligsøgning, at hun nu vil give penge for hjælp.

At finde den perfekte bolig i Københavns-området kan være meget vanskeligt. Det ved den tidligere paradiso Stina Bentsen Petersen alt om. Reality-stjernen har nemlig nu i et år ledt efter en større lejlighed uden held, så nu er hun gået til nye metoder.

- Min datter bliver snart to år, så hun er så stor, at hun har brug for sit eget værelse nu. Vores toværelses-lejlighed er derfor for lille, men det er meget svært at finde en lejlighed, der kan tilfredsstille mine behov. De hænger bestemt ikke på træerne. Derfor har jeg nu sat en dusør på 10.000 kroner til den, der kan finde drømmeboligen, siger Stina til Realityportalen.dk.

- Jeg vil gerne bytte min lejlighed i København NV til en tre- eller fire-værelses lejlighed i en by nær København. Lejligheden skal have egen have og koste max 8000 kroner om måneden inklusiv alt. Hvis ikke der er have, så skal der være altan, og der skal være plads til tørretumbler, opvaskemaskine og vaskemaskine, uddyber Stina.

LÆS OGSÅ: Gift 'De unge mødre'-Peter fundet på Tinder

LÆS OGSÅ: Stina afslører abort: Ventede barn nummer to

Flytter ikke sammen med kæresten

I august afslørede Stina, at hun havde fundet kærligheden. 27-årige Alexander fra Amager, som også selv har en lille datter. Selvom de to er meget forelskede, har parret dog ingen planer om at skulle dele adresse lige foreløbig:

- Alexander og jeg har kun været sammen i tre måneder, så det er for tidligt at flytte sammen. Vi har snakket om at gøre det i fremtiden, men vi skal mindst have kendt hinanden i et år, før det bliver aktuelt, forklarer Stina, som har en ide om, hvem der kunne have hendes kommende drømmelejlighed:

- Der er mange på kontanthjælp, som står og mister deres boligsikring. De kunne muligvis være interesseret i at flytte i en mindre lejlighed, og så kunne et bytte med mig jo være perfekt. Man må nemlig bytte bolig med andre uanset boligselskab, hvis bare man har boet der i mere end tre år. Så det er jo win-win for begge parter.

Selvom Stina er desperat efter en større bolig, vil hun dog ikke flytte for enhver pris. Det er vigtigt for hende at blive boende nær København tæt på venner og familie, så finder hun ikke drømmeboligen lige nu, bliver hun hellere boende endnu et år.

LÆS OGSÅ: 'Paradise’-Stina jubler: Jeg har fundet kærligheden

Se Stinas opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ: DRAMA: Gravid ‘Paradise’-babe skal være alenemor

LÆS OGSÅ: 'Paradise’-Stina: Sådan gik barnedåben

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.