Freja i 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3)
Freja i 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3)

Derfor valgte Freja taktiker-Rasmus

Få timer havde den nye gæst på 'Paradise Hotel' til at lære Rasmus og Steven at kende, før hun skulle afgøre deres skæbner.

Den nye pige på 'Paradise Hotel', Freja, gik fra start imod strømmen, da hun i går valgte Rasmus som sin partner fremfor Steven. Og dermed sendte hun Steven hjem til Danmark.

- Alle de andre deltagere sagde til mig, at jeg skulle vælge Steven som min partner, og det måtte jo betyde, at Rasmus var en stærk og taktisk spiller. Så derfor faldt mit valg på ham, forklarer Freja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Frustreret Nicklas: Nicolas talte ikke min sag

Ville ødelægge en drøm

Den nye pige erkender, at det var svært at skulle træffe en så afgørende beslutning så tidligt i spillet.

- Det var super svært at skulle træffe den beslutning. Jeg kendte dem jo ikke, og jeg skulle nå at danne mig et indtryk af dem på ganske få timer. Jeg vidste, at det betød rigtig meget for dem begge to at være der, så det var svært at vide, at man slukkede den enes drøm, siger hun og tilføjer:

- Rasmus har haft det rigtig hårdt og gjort meget i spillet. Og så vidste jeg, at Steven altid ville vælge Shila fremfor mig, fordi de har et bånd til hinanden hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Anna: Jeg fortyder virkelig, virkelig meget!

Stevens personlighed er bedst

Efter Freja har haft muligheden for at følge 'Paradise Hotel' fra dag et, har hun fået et langt bedre kendskab til de to fyre, som hun skulle vælge imellem. Havde den smukke pige haft det kendskab, inden hun skulle træffe beslutningen, så havde det været til Stevens fordel.

- Efter jeg har set afsnittene, så ville jeg have valgt Steven. Rasmus opførte sig ikke dårligt, for Malene og Anna kørte virkelig på ham - men jeg kunne bare bedre lide Stevens personlighed. Så ham havde jeg valgt at stå med.

Alligevel fortryder Freja absolut ikke sin beslutning, for Rasmus har virkelig kæmpet for det, og derfor er hun glad for sin 'Paradise'-partner.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Rasmus undskylder

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.