Derfor taler Teresa ikke om Teitur

Teresa har meget på hjertet, når det kommer til Teitur, slår hun fast.

Det er næppe gået manges næse forbi, at Teitur Skoubo blev frikendt for voldtægt den 26. oktober. I modsætning til i byretten, hvor kæresten Teresa trofast sad ved hans side, skulle man kigge langt efter hende i landsretten. Mens Teiturs sag kørte på ny, befandt hun sig i et træningscenter.

LÆS OGSÅ: Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Jeg var ikke forberedt

Siden afgørelsen har hun været tavs omkring Teitur, som dog efter at have fået sin telefon tilbage har liket næsten alle Teresas opdateringer fra de forgangne 5 måneder og kommenteret kærligt på en opdatering fra i weekenden.

LÆS OGSÅ: DR-Løve taler ud om porno-fortid

Men tavsheden fra Teresa er næsten larmende. Derfor var det da også noget af det første, hendes følgere spurgte ind til, da hun i weekenden satte gang i en spørgerunde på Instagram. Her lyder et af spørgsmåleme: Må vi ikke få en status på alt det med Teitur? Og så tager Teresa bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: Efter retssag: Nu reagerer Teiturs søster

- Forstår godt, I er nysgerrige! Jeg vil bare gerne liiige tage tingene stille og roligt og ikke dele alt på Instagram med det samme. Jeg har virkelig meget på hjertet, som jeg nok skal dele med jer en dag, svarer Teresa.

LÆS OGSÅ: Alt om dagens retssag: Derfor blev Teitur dømt skyldig

Hun slår altså fast, at hun har tænkt sig at fortælle, hvad der er op og ned i forholdet på et tidspunkt. Teresa har ikke italesat deres forhold, siden hun i juni måned deltog i et interview med TV 2 Echo, hvor hun fortalte, at hun levede i et mareridt.

Teresa følger stadig Teitur på Instagram, ligesom han følger hende, og Teresa får kærlige ord med på vejen fra både Teiturs søtre og hans mor på det sociale medie, så luften mellem dem er i hvert fald ikke kold.

For et par uger siden kommenterede Teresa også på Teiturs opslag om livet som en fri mand, hvor hun skrev "Retfærdighed".

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds