(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Derfor takkede Michelle og Kasper nej til en plads i 'Singletown'

'Singletown' er det helt nye reality-program på Dplay, hvor kærestepar splitter op hen over sommeren for at teste deres parforhold - et program, som Michelle og Kasper ikke kan se sig selv i.

Michelle og Kasper fandt kærligheden i hinanden, da de begge deltog i første sæson af 'Ex on the beach', siden har der ikke været mere tv med de to, men de udelukker ikke, at de en dag skal være med i noget tv, men det skal give mening for dem.

- Vi blev tilbudt at være med i 'Singletown', men vi var et andet sted end det, fortæller Michelle i en Q&A med Realityportalen, og Kasper følger spørgsmålet op.

LÆS OGSÅ: Michelle og Kasper er enige: Det skal vores barn hedde

- Vi synes ikke, at der var nogen grund til at skulle udfordre forholdet, når vi har det så godt sammen.

Michelle kan dog godt se idéen med 'Singletown', men det er bare ikke et program for dem.

- Selve konceptet er meget sjovt, og det er god tv. Nu har vi set to afsnit, siger hun, mens Kasper afbryder.

LÆS OGSÅ: To nye reality-stjerner er klar i 'Singletown'

- Hvis du er et sted i dit forhold, hvor du har behov for at få det testet af, så kan man gøre det. Men vi ved godt, at vi skal være sammen, så vi så ingen grund til at skulle udfordre forholdet på den måde, så vi sagde nej til det, og vi vil også sige nej, hvis vi blev spurgt igen, slår han fast.

Hvis Michelle skulle give et bud på, hvilket program hun skulle være med i, så er det 'Zulu Djævleræs' eller noget andet sjovt, eller et program, der giver mening.

LÆS OGSÅ: Teitur er blevet knust: Jeg er et kæmpe svin

Se hele Realityportalens Q&A med Kasper og Michelle herunder: