Derfor stråler Joachim: Hun gør ham lækker

Hemmeligheden bag prins Joacims nye look er stylisten Pernille Holm.

I mange år fik han hånlige kommentarer for sin påklædning, men kritikken er forstummet med tv-serien 'Prins Joachim fortæller'. Her står dronning Margrethes yngste søn knivskarpt, når han folder sit imponerende talent som vært og formidler ud i programmerne om danskernes historie.

Hemmeligheden bag hans nye look er stylisten Pernille Holm, der i over 30 år har arbejdet med reklamer, film og teater, og i den forbindelse har arbejdet med Hollywood-stjerner som Antonio Banderas, Clive Owen og Christopher Walken.

 Pernille Holm er en af Danmarks mest eftertragtede stylister. Hun har netop arbejdet med HBO's første danske serie, 'Kamikaze' (Foto: Privat)

- Klæder skaber folk. Det er så let at analysere og afkode folk ud fra, hvad de har på. Derfor er det så vigtigt, at man klæder sig personligt. Og så er det afgørende med tekstiler i gode kvaliteter. Min næse finder altid hen til det, der er lavet i ordentlige materialer - også når jeg er på loppemarked, har hun sagt til ALT for damerne, da hun skulle karakterisere god stil.

LÆS OGSÅ: Mary til Josephine: Du kan ALT!

 I årevis blev kronprins Frederiks tøjstil fremhævet. Her er de fotograferet sammen i 2016, hvor lillebrors gamle og mere løse tøjstil kan fornemmes. Nu giver Joachim ham kamp til stregen som en af de bedst klæde kongelige (Foto: Peter Hauerbach)


LÆS OGSÅ: Prins Felix går i sin fars fodspor


Pernille Holm fortæller HER&NU, at samarbejdet med prins Joachim var ubesværet og spændende.

- For mig handler det jo om at finde ud af, hvem kunden er, og hvordan han skal fremstå. Her var det i en rolle som tv-vært, hvor tøjet ikke skulle støje, men passe til situationen, forklarer hun.

 Seerne er vilde med 'Prins Joachim fortæller', der netop nu bliver genudsendt på DR1 hver fredag kl. 1955. Her ses prinsen under en optagelse på torvet i Grenaa (Foto: DR/Nordisk Film Production)

- Det er meget vigtigt, at man klæder folk efter deres kropsbygning og deres farver. Så man kan fremhæve det bedst muligt. Og uden at blive privat kan jeg da sige, at prins Joachim har mål som en model, så han har været meget let at klæde på. Det har ikke været nødvendigt at få noget syet, så det er helt almindeligt tøj, der er købt, slutter stylisten Pernille Holm.

'Prins Joachim fortæller' bliver genudsendt på DR1 hver fredag kl. 19.55.

LÆS OGSÅ: Dronningens frikvarter: Broderier på museum

LÆS OGSÅ: Rift om Alex: Ombejlet af rigmænd
I mange år fik han hånlige kommentarer for sin påklædning, men kritikken er forstummet med tv-serien 'Prins Joachim fortæller'. Her står dronning Margrethes yngste søn knivskarpt, når han folder sit imponerende talent som vært og formidler ud i programmerne om danskernes historie. Hemmeligheden bag hans nye look er stylisten Pernille Holm, der i over 30 år har arbejdet med reklamer, film og teater, og i den forbindelse har arbejdet med Hollywood-stjerner som Antonio Banderas, Clive Owen og Christopher Walken. Pernille Holm er en af Danmarks mest eftertragtede stylister. Hun har netop arbejdet med HBO's første danske serie, 'Kamikaze' (Foto: Privat) - Klæder skaber folk. Det er så let at analysere og afkode folk ud fra, hvad de har på. Derfor er det så vigtigt, at man klæder sig personligt. Og så er det afgørende med tekstiler i gode kvaliteter. Min næse finder altid hen til det, der er lavet i ordentlige materialer - også når jeg er på loppemarked, har hun sagt til ALT for damerne, da hun skulle karakterisere god stil. LÆS OGSÅ: Mary til Josephine: Du kan ALT! I årevis blev kronprins Frederiks tøjstil fremhævet. Her er de fotograferet sammen i 2016, hvor lillebrors gamle og mere løse tøjstil kan fornemmes. Nu giver Joachim ham kamp til stregen som en af de bedst klæde kongelige (Foto: Peter Hauerbach) LÆS OGSÅ: Prins Felix går i sin fars fodspor Pernille Holm fortæller HER&NU, at samarbejdet med prins Joachim var ubesværet og spændende. - For mig handler det jo om at finde ud af, hvem kunden er, og hvordan han skal fremstå. Her var det i en rolle som tv-vært, hvor tøjet ikke skulle støje, men passe til situationen, forklarer hun. Seerne er vilde med 'Prins Joachim fortæller', der netop nu bliver genudsendt på DR1 hver fredag kl. 1955. Her ses prinsen under en optagelse på torvet i Grenaa (Foto: DR/Nordisk Film Production) - Det er meget vigtigt, at man klæder folk efter deres kropsbygning og deres farver. Så man kan fremhæve det bedst muligt. Og uden at blive privat kan jeg da sige, at prins Joachim har mål som en model, så han har været meget let at klæde på. Det har ikke været nødvendigt at få noget syet, så det er helt almindeligt tøj, der er købt, slutter stylisten Pernille Holm. 'Prins Joachim fortæller' bliver genudsendt på DR1 hver fredag kl. 19.55. LÆS OGSÅ: Dronningens frikvarter: Broderier på museum LÆS OGSÅ: Rift om Alex: Ombejlet af rigmænd