Anna Due er uenig med Fie om, at blogging er et hårdt arbejde (Foto: TV3 / Lemche og Serup)
Anna Due er uenig med Fie om, at blogging er et hårdt arbejde (Foto: TV3 / Lemche og Serup)

Derfor stortudede Anna over 'Den gamle'

Taktikken lykkedes for pigerne, da de fik Martin smidt ud af 'Paradise Hotel' - men straks efter fortrød partneren sin beslutning.

Ved sidste uges parceremoni gik Camilla, Anna og Malene bagom ryggen på Martin, og det endte med, at 'Den gamle' måtte vinke farvel til drømmen 'Paradise'-finalen. Men med Martins exit er intet, som det plejer, og det fik tingene til at bryde sammen for Stolle og Anna i gårsdagens afsnit.

- Alt er så tungt uden ham (red. Martin). Om aftenen fester vi, men pludselig sprænger bomben. Stolle ligger i poolen og græder, mens jeg græder på mit værelse, fortæller Anna, Martins tidligere partner, til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Rasmus: Pigerne styrer spillet

Stortudede efter parceremonien

Efter parceremonien fik Martin lov til at blive en ekstra aften på hotellet, og det blev en mulighed for ham for at snakke ud med Anna. Men det betød kun, at Martin fik lettet sit hjerte, mens den smukke pige fortrød sin beslutning om at sende ham hjem.

- Efter parceremonien stortudede jeg. Martin fortalte mig alt, og jeg kunne virkelig stole på ham - men det troede jeg ikke. Jeg var rigtig, rigtig ked af det, slår hun fast og fortsætter.

- Jeg troede, at han havde planer bag min ryg, men efter jeg er kommet hjem, kan jeg tydeligt se, at jeg kunne stole på ham - og at han bare var ude på sjov og ballade.

LÆS OGSÅ: Se klippet: 'Den gamle' bryder sammen

Fortryder inderligt

Selvom Martin og Anna har haft op- og nedture gennem de uger, Martin fik på hotellet, så er hun ikke i tvivl om, at han er en rigtig fin fyr.

- Når han er fuld, så kan han være dum - men ellers er han altid sød. Vi lå hver aften og nussede. Han er sådan rigtig - gentleman-agtig. Jeg fortrød det (red. at hun var gået bagom ryggen på ham) rigtig meget, men jeg følte ikke, at jeg kunne stole på ham, lyder det fra en ærgerlig Anna.

Men nu erkender hun, at hun kunne stole på ham - og det gør det absolut ikke lettere at have truffet den beslutning, som hun gjorde. For der er ingen tvivl om, at Anna virkelig er ked af sin beslutning - stadig den dag i dag - og derfor forstår hun fuldt ud, at 'Den gamle' blev skuffet over måden, de gik bagom ryggen på ham.

- I dag bor jeg jo ved Martin, og vi har det godt sammen, slår hun glad fast.

LÆS OGSÅ: Camilla Sofie: De er bange for Martin

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.