Derfor stak Mary af: Savnede familien

Kronprinsesse Mary har endelig været sammen med familien igen.

Efter mere end to års adskillelse kunne kronprinsesse Mary forleden endelig kramme sine søskende igen.

I al hemmelighed fløj Mary, 50 til Sydney og derfra videre til Hobart på Tasmanien for at besøge søstrene Jane, 56, og Patricia, 54, og deres familier.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary afslører: Sådan opdrager vi børnene

Savnet til familien var blevet så stort, at hun tog en hel uge ud af kalenderen for at rejse til Australien, så de endelig kunne være sammen igen.

Hendes storebror, John, 51, samt far, John Donaldson, 80, var efter sigende også med ved genforeningen.

Kronprinsesse Mary var senest på besøg i julen 2017, og under pandemien har de ligesom mange andre familier haft svært ved at se hinanden. Primært fordi Australien havde et strengt ind- og udrejseforbud, der først blev ophævet i november.

I flere interviews har Mary fortalt, at hun ikke mærker savnet af Australien i hverdagen, men når hun taler i telefon eller facetimer med familie og venner, kommer det. Og ikke mindst når hun er tilbage i Australien.

LÆS OGSÅ: Nu griber kronprinsparret ind: Beskytter Isabella

– Så savner jeg pludselig dufte og syn. Det, som jeg plejede at gøre. Eller et særligt sted. Men når jeg er i Danmark, savner jeg ikke de ting, har hun fortalt magasinet Ud&Se.

Efter næsten en uge i Hobart rejste kronprinsesse Mary midt i sidste uge til Melbourne for at tilbringe et par dage hos veninden Amber Petty.

Onsdag blev de blandt andet spottet på en eksklusiv restaurant til en let frokost og en efterfølgende shoppetur i forstaden Brightons smarte tøjbutikker. De lagde blandt andet vejen forbi HOSS, Carla Zampatti, Saba og Scanlan Theodore, hvor Mary blev set købe et koralfarvet sæt. Og da Amber torsdag skulle køre Mary i lufthavnen, blev de igen set, da de holdt ind på en lokal tankstation.

LÆS OGSÅ: Frederiks rørende gensyn: Han har passet på mig

Kongehuset bekræfter, at kronprinsesse Mary har været hos sin familie i Australien, men har ikke yderligere kommentarer, da der er tale om et privat besøg.