Derfor må kendt tv-vært ikke være med i 'Vild med dans'

Selvom hun gerne rigtig ville, så kan tv-værten ikke få lov til at være med i 'Vild med dans', og det er der en bestemt grund til.

Der er efterhånden en del tv-værter, der har haft fornøjelsen af at indtage hele Danmarks dansegulv i 'Vild med dans'. Men der er én kendt tv-vært, som ikke kan få lov at at kridte danseskoene i konkurrencen. Det er 40-årige Sofie Østergaard.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Taler ud om fremtiden

Og der er en ganske særlig grund til, at dén dør er helt lukket, selvom hun gerne ville.

- Udfordringen er jo, at jeg faktisk er uddannet danser. Det ville aldrig ske. Jeg har jo danset med mange af de professionelle dansere, der danser her. Men jeg elsker programmet. Og så kan jeg jo bedømme dem. Så sidder jeg på den anden side, det er også mere sikkert, griner Sofie, da HER&NU møder hende til fjerde program af 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-deltager er blevet single

Sofie er kommet ind i 'Vild med dans'-studiet for at se sin ven Joel Hyrland danse.

- Jeg er her for at heppe på min gode ven Joel. Joel og jeg har kendt hinanden i noget tid efterhånden. Vi mødte hinanden gennem Klub 10 i Røde Kors, hvor vi dedikerede vores tid til at forsøge at skrabe nogle penge sammen. Vi var bare et godt match, og så har vi hængt sammen lige siden, fortæller tv-værten.

WHAT! Philine deler vilde billeder

Tvivler på dansetalentet

Sofie ved en ting eller to om, hvordan trinnene skal være, og hun tøver til spørgsmålet om, hvorvidt Joel har et dansetalent.

- Danseglæde, vil jeg sige, er en god overskrift for ham. Han knokler og er en virkelig dedikeret gut, uanset hvad han laver. Han har utroligt mange talenter. Jeg vil sige, han er mere kontrolleret her, end når jeg har danset med ham andre steder. Og alligevel kan man mærke danseglæden. Det er vidunderligt at se, fortæller en storsmilende Sofie.

LÆS OGSÅ: De er færdige i 'Vild med dans'

Bookmakerne har spået, at det bliver Joel Hyrland og Jenna Bagge, der skal forlade programmet i aften. Men det er Sofie ikke helt sikker på.

- Det var jo ikke så fedt sidste fredag. Jeg håber også, at jeg ser ham igen næste uge hjemmefra. Men det er jo svært at sige. Denne sæson er jo helt vendt på hovedet, og ingen har kunne forudse noget som helst. Det handler om mange ting, som ikke kun er trin. Jeg spår uanset hvad, at han får utrolig meget succes. Om det så lige præcis er med dansen, det kan jeg tvivle på, afslutter hun med et grin.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i chok: Vi har mistet alt