Foto: SBS
Foto: SBS

Derfor jagtes Dolken af homoseksuelle

I Østrig oplever Knaldperlen fra 'Kongerne i sneen' stor interesse fra sit eget køn, selvom det ikke lige var planen, men nu har han løst mysteriet.

I 'Kongerne i sneen' har Dolken oplevet massiv interesse fra fyrene, og i aftenens afsnit kommer det frem hvorfor. Det viser sig nemlig, at farvesammensætningen på hans tøj sender et helt forkert signal.

- Jeg har fundet ud af, hvorfor det fucking går galt med drengene her nede. Der kommer en mand hen til mig og siger "Oh, you're gay", og så siger jeg "No no no no no gay, I like this and this" (med fakter til forskellige sexstillinger med kvinder, red.). Og så siger han "But yo wear the gay colour", så grøn og blå sammen, så er man åbenbart bøsse, og nu har jeg også grøn hue, så jeg er hundrede procent bøsse, fastslår Dolken i videoklippet, som kan ses nedenfor.

Dolkens skitøj består nemlig af grønne bukser, blå trøje og grøn hue, så hvis teorien holder stik, er han den rene lokkedue for homoseksuelle fyre.

LÆS OGSÅ: Gustav: Det er hårdt at være kendt

Knaldperlen: Det er ikke tøjet

Knaldperlen har dog luret sin kammerat, og han mener bestemt ikke, at det kan skyldes skitøjet.

- Jeg tror ikke, at det er årsagen til, at der er så mange bøsser, der er interesseret i Dolken. For når vi er i byen, så har han ikke skitrøje på, så det er ingen undskyldning. Der er bare et eller andet over ham, jeg ved ikke hvad det er, siger Knaldperlen med et grin.

I aften kan man se sæsonafslutningen på 'Kongerne i sneen', hvor det også vil vise sig, om det lykkes for Knaldperlen at få sex i Østrig. Få en forsmag på aftenens afsnit i videoen nedenfor. Og se med i aften kl. 22.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.