Derfor har vi brug for at pisse hinanden af

Anna og Oliver formår at udfordre hinandens temperament. Men de kommer aldrig så langt ud, at de sætter spørgsmålstegn ved, om de egentlig skal være sammen.

Anna Seneca og Oliver Erngart har været kærester i lidt mere end halvandet år. De flyttede sammen nærmest fra dag et i deres forhold, som var i begyndelsen af sommeren 2019, hvor de til at begynde med boede i Annas lille studiebolig i Roskilde.

- Vi har det stadig begge to sådan, at vi kan tænke: "Wow! Hvor passer vi bare godt sammen", fortæller Anna.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Jenna: Albert har mødt hele familien

Nu skal de så være forældre til maj, og udefra kan det hele godt se meget rosenrødt ud. Det er det ikke altid, og det er de faktisk begge to glade for. En af grundene til, at parret har det helt fint med, at der engang imellem kommer lidt bølgegang i hjemmet, er at de begge to, inden de blev kærester, har været i et forhold i lang tid, hvor de kedede sig.

- Der er ikke nogen, der kan pisse mig mere af, end Oliver kan, og  jeg ved, at sådan er det også omvendt, siger Anna og uddyber:

LÆS OGSÅ: Geggo taler ud: Vi holder ikke jul hos min mor

- Men vi kommer aldrig ud i et skænderi, hvor man tænker, om vi skal fortsætte sammen. Jeg tror kun, det er godt, at vi kan pisse hinanden så meget af. For ellers ville det blive for kedeligt. Vi har brug for den her spænding, og det tror jeg, vi giver hinanden.

Oliver har det med at finde kærligheden i et realityprogram. Han faldt for Julie Melsen i 'Love Island' i 2018, og i 2019 fik han øjnene op for Anna i 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen // TV3 & Viaplay
Oliver har det med at finde kærligheden i et realityprogram. Han faldt for Julie Melsen i 'Love Island' i 2018, og i 2019 fik han øjnene op for Anna i 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen // TV3 & Viaplay

LÆS OGSÅ: Spørgsmål om graviditet vælter ind: Nu kommer Sarah Grünewald med udmelding

Den tidligere 'Paradise'-deltager synes, at de til at begynde med havde mange udfordringer i forholdet, men at det nu har udviklet sig til at handle om små og mere ligegyldige ting.

- I takt med at vi bliver ældre, modnes vores forhold, og vores problemer bliver færre. Der skal virkelig noget slemt til, før det er et problem. Ellers er det mest noget med, hvem der tager opvasken, eller at jeg bliver irriteret over, at Oliver gamer i stedet for at støvsuge, siger Anna.

LÆS OGSÅ: Afslører nye detaljer: Derfor stoppede vi med ‘Årgang 0’