Derfor har Geggo og Linse aldrig haft juletraditioner

Geggo og Linse er ikke vant til juletraditioner, men da der nu er børn i familien, der forstår julen, er de begyndt at finde traditionerne frem.

Linse Kessler har ikke været vant til at have juletraditioner, og hun har ikke givet juletraditioner til sin datter, Stephanie, men efter at Stephanie og Cengiz har fået børn, bliver der julet som aldrig før hos Brygge-familien. Det kan man blandt andet se i det nye afsnit af 'Familien fra Bryggen', der kan ses i aften kl. 21.30 på TV3 eller Viaplay.

- Vi kommer fra Mobber, der hader jul, fortæller Linse i aftenens afsnit, hvor mormor Linse bager julesmåkager med Alba.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerne er blevet førtidspensionist

- Vi har aldrig rigtig gjort os i traditioner, og vi havde heller ikke lange juleaftener, og det var egentlig fint. Men nu kan jeg godt mærke, at mit behov for traditioner er blevet større, når jeg har fået børn. Måske skal vi lave vores egne juletraditioner, det er aldrig for sent, siger Stephanie i programmet, hvor hun aftaler med sin mor, at de fremover hvert år skal julebage.

LÆS OGSÅ: Amalies første tid som mor til to: Sådan har Josephine reageret

LÆS OGSÅ: Geggo har fået kørekort

Se klippet herunder, hvor 'Familien fra Bryggen' får deres første juletradition og se hele afsnittet i aften kl. 21.30 på TV3 og Viaplay.