Derfor flytter Fie Laursen fra Spanien

Fie Laursen har taget endnu en stor beslutning.

I sidste uge besluttede Fie Laursen, at det skulle være slut med OnlyFans, men det er ikke den eneste store beslutning, hun har taget på det seneste. Nu afslører Fie, at det er slut med livet på den spanske solkyst. Hun har nemlig besluttet sig for at rive teltpælene op og flytte med sin 9 måneder gamle søn Mateo.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu starter ny sæson af ‘Paradise’

- 3 år i Spanien kom til sin afslutning. Hvilken rejse. Jeg vil fortsætte med at lære spansk, jeg elsker sproget, og mine år her har lært mig så meget om mig selv og andre. Jeg har altid været en åben bog, men min flytning er privat, skriver hun på Instagram og forklarer:

- Jeg vægter ikke andres nysgerrighed højere end min familie. Jeg har bare besluttet at flytte tættere på min søns far, fordi han er så cool, og der vil stadig være palmer. Spanien vil altid være i mit hjerte.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

Med kommentaren om palmerne afviser Fie altså sine følgeres spekulationer om, at hun skulle være på vej til Danmark. I en spørgerunde på Instagram afviser Fie, at der er noget drama omkring hendes flytning, hun vil bare gerne være tættere på Mateos far.

Sønnen var ellers lige begyndt i vuggestue i Spanien, men her nåede han kun at være tre gange, før Fie besluttede sig for at hjemmepasse ham, da hun ifølge eget udsagn så en pædagog kysse et andet barn på munden.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

I sin story skriver Fie også, at hun har fået en del reaktioner og hate fra folk, som ikke mener, hun burde flytte. Fie understreger, at hun ikke har noget familie i Spanien og derfor ikke har et problem med at flytte, hvilket må siges at være lidt af en stikpille til hendes bror Boris, som også bor på den spanske solkyst.

LÆS OGSÅ: Efter mistet baby: Afslører ny graviditet