Michelle fra 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark)
Michelle fra 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark)

Derfor er 'De unge mødre'-deltager stadig med trods dramatisk exit

Undrede du dig også over at se Michelle og Casper i tirsdagens afsnit af 'De unge mødre'?

Det kom som noget af et chok, da Michelle Ellekær i oktober meldte ud, at hun havde valgt at trække sig fra 'De unge mødre'. Familien var ellers glad for at medvirke i reportageserien, men da den unge mor fik henvendelser om, at hendes CPR-nummer flere gange blev vist i et afsnit, tog hun konsekvensen og trak sig.

– Selvfølgelig er det en fejl, og jeg kan også godt forstå, at fejl kan ske. Men jeg kan ikke leve med det, og jeg vil ikke risikere, at den slags fejl sker igen. Derfor trækker jeg mig, fortalte Michelle dengang til Realityportalen.

Alligevel kan seerne i aftenens afsnit af 'De unge mødre' følge med i livet hos den gravide Michelle, kæresten Casper og deres søn, Elliot. Det har flere af Realityportalens læsere undret sig over og spurgt ind til, men der er en god årsag til, at man alligevel kan se familien på skærmen.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Michelle indlagt to gange efter fødslen: Megahårdt og frustrerende!

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Det kan du høre mere om i klippet herunder, inden du kan se hele afsnittet tirsdag aften klokken 20:00 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

Gamle optagelser

Optagelserne fra aftenens afsnit er nemlig lavet, før Michelle og Casper tog beslutningen om at trække sig fra 'De unge mødre'. Allerede da de offentliggjorde familiens exit, fortalte Michelle, at der var optaget to afsnit med hende.

– Jeg vil finde ud af, om det kan lade sig gøre at få trukket dem tilbage. Jeg ved ikke helt, hvad der står om det i min kontrakt, men det skal jeg finde ud af. Jeg har jo underskrevet den, så hvis det betyder, at de kan vises, så må det jo være sådan, det er. Men det er så det sidste, man får at se til os, sagde Michelle dengang.

Den unge mor bekræfter over for Realityportalen, at der blot er tale om de gamle optagelser, og hun gør det klart, at hun ikke har ombestemt sig og derfor står ved sin beslutning om at stoppe i reportageserien.

- Ja, det er gamle optagelser fra i sommer, siger Michelle, der fortæller, at der er yderligere ét afsnit med hende, og herefter er det slut med at følge familien i reportageserien.

Du kan se det sidste afsnit med Michelle og familien på tirsdag den 19. februar klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen