Derfor blev kampen mellem Moster Niller og Mathias Hjort droppet

Desværre bliver det ikke til nogen omkamp i 'Stjerne Boksning' mellem Moster Niller og Mathias Hjort, selvom Geggo og Cengiz gerne havde gjort plads til dem.

I den første omgang af 'Stjerne Boksning', der blev afholdt i september sidste år, stod aftenens sidste kamp mellem 'Familien fra Bryggen'-stjernen Moster Niller og 'Paradise'-hunken Mathias Hjort.

Selvom bokseduellen blev betragtet som 'Stjerne Boksning's hovedkamp, så varede det kun ganske gå minutter, før Mathias fik tildelt sejren på teknisk knock out efter et enkelt hårdt slag i hovedet på Moster Niller.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerne er blevet førtidspensionist

Moster Niller: For meget hate

I det nye år - den udmeldte dato i februar holdt desværre ikke på grund af coronarestriktionerne - vender 'Stjerne Boksning' tilbage med en ny sæson, og her ville Moster Niller gerne have haft revanche mod Mathias. En sådan omgang havde Geggo og Cengiz, der som bekendt vælger deltagerne i realityboksestævnet, hellere end gerne lagt stævne til, men sådan blev det desværre ikke.

- Jeg ville jo gerne have revanche mod Mathias, men Mathias var ikke helt frisk på den. Der var en masse hate bagefter, da han vandt, der blev sagt meget onde ting omkring ham, og det var han ikke klar til igen, hvilket er fair nok, det er ikke altid rart at få sagt grimme ting om sig, forklarer Moster Niller, der kun ønskede at deltage i 'Stjerne Boksning', hvis det kunne blive mod sin gamle rival Mathias.

LÆS OGSÅ: 25-årig realitybabe starter på ungdomsuddannelse: Nu er jeg moden nok

- Hvis jeg skulle være med, så skulle det være for at få en omkamp. Boksning er super fedt, men det er ikke noget, jeg ånder for. Det var kampen mod ham, der gjorde det hele værd, hvor jeg virkelig skulle bevise noget, forklarer Moster Niller, der i stedet glæder sig til at kunne nyde showet fra tilskuerrækkerne.

Herunder kan du se Moster Niller og Mathias Hjort til photoshoot for 'Stjerne Boksning' sidste år

Moster Niller og Mathias til photoshoot forud for 'Stjerne Boksning' (Foto: Anthon Unger)
Moster Niller og Mathias til photoshoot forud for 'Stjerne Boksning' (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Dansk kendis med i ‘Fangerne på fortet’ efter ulykkelige hændelser

Mathias: Niller var aldrig en lige modstander

Selvom Mathias anerkender, at han fik meget kritik med på vejen efter sin kamp mod Moster Niller - blandt andet blev han kritiseret for at være for hoverende og nedladende overfor 'Familien fra Bryggen'-stjernen - så afviser Mathias, at det var den hårde medfart fra Moster Nillers fans og andre, der fik ham til at droppe omkampen mod Moster Niller.

- Jeg havde sagt, at jeg gerne ville bokse mod Niller igen, men fordi jeg skulle træne hver søndag igen og køre fra Odense til København 16-20 gange igen, havde jeg ikke lyst, understreger Mathias, der kalder de mange obligatoriske søndagstræninger langt væk fra hjemmet i Odense for "den eneste grund" til hans afbud.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: 'Vild med dans'-stjerne i hast på skadestuen

Dog mener Mathias heller ikke, at han ville få noget ud af endnu en tur i ringen mod Moster Niller.

- Niller var aldrig en lige modstander for mig, og det sagde jeg aldrig, men derfor handlede det hele om at lave noget lir og lave show til folk. Jeg går op i en ring, bøjet ribben, ikke haft en eneste sparringsrunde med nogen, og jeg vinder efter ét slag. Derfor føler jeg ikke, der er mere at bevise, forklarer han.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-hunk med på afbud i 'Stjerne Boksning'

Herunder kan du se deltagerne til anden sæson af 'Stjerne Boksning'

SE BILLEDET! Paradiso viser sønnen frem for første gang

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne fik spoleret sit hemmelige bryllup