Derfor afslørede Line Maria utroskab

Efter Line Maria og Nicklaes er gået fra hinanden, har rygter om årsagen til bruddet floreret i stor stil på de sociale medier. 

Da Realityportalen mødte Line Maria Busk til gårsdagens 'Paradise'-fest, fortalte hun, at hun har modtaget en masse screenshots fra det sociale medie Reddit, hvor sladderen trives i bedste velgående. Her bliver hendes brud med Nicklaes heftigt diskuteret. Netop derfor valgte hun at tage bladet fra mundet tidligere på ugen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Olivia græd efter troskabstesten

I en story på Instagram fortalte hun ærligt, hvordan Nicklaes var hende utro med hendes gode veninde og realitykollega Christel Trubka. En afsløring, som Line Maria havde overvejet nøje.

- Jeg ville gerne sætte et punktum. Snakken går i det her miljø. Vi er offentlige ansigter, og det er ingen hemmelighed, hvad der er sket. Når man går fra være sammen, og der pludselig sker noget brat, så er det klart, at folk sætter spørgsmåltegn ved det, siger hun.

LÆS OGSÅ: WHAT! Det har en 'Paradise'-vinder aldrig brugt pengene på

Selvom det kan virke som en dramatisk handling, fortæller den smukke realitystjerne, at hendes afsløring af Nicklaes' utroskab er blevet taget godt i mod.

- Jeg har fået så mange beskeder fra andre kvinder. Så meget girlpower- energi. Det hjælper rigtig meget i den her tid, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Zilas mister det meste af gevinsten

Efter bruddet er Line Maria blevet boende i lejligheden, mens Nicklaes er flyttet ud. Parret har en hund, Nala, som indtil videre er en delehund.

Se hele interviewet fra 'Paradise'-finalefesten med Line Maria øverst i artiklen.

‘Paradise’-finalefesten er blevet til i samarbejde med REKOM Group, Spritfabrikken, FashionByStrand, Temashop, MySelfie, Royal Unibrew og Pure Shots.