Dennis Knudsen søger en mand

Dennis Knudsen har brug for en mand, som kan tage fat, derfor deler han nu et opslag på Instagram i håb om, at den rigtige mand melder sig.

Dennis Knudsen bor alene sammen med sin søn Lucas i Sydhavnen i København, og det er ikke en mand, han skal dele seng med, han søger, men en mand, der er klar til at tage arbejdshandskerne på.

- Hej med jer, min far søger en MAND, sådan starter Dennis Knudsen et opslag på Instagram til et billede af sønnen Lucas.

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

- En handy mand, der kan hjælpe ham med at sikre vores skabe, skuffer, kontakter og vores døre og altaner og store tagterrasse, så jeg kan lege derude. Jeg er nemlig meget vild og fræk og kravler op alle vegne. Han skal også have flyttet sit store lager med en masse lort, han har gemt, og i et andet produktlanger skal der sættes reoler op og gardinstænger i salonen og meget meget mere, som han ikke kan finde ud af, skriver Dennis Knudsen fortsat.

Eneste krav til den nye handyman er, at han er lækker (sagt i sjov), sød og har kørekort.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse overrasker igen med ny frisure

Planlægger et barn mere

Dennis Knudsen har sønnen Lucas på snart halvandet år alene, og lige nu er han ved at planlægge at få et barn mere med den rygemor og donor, der også har været med til at give ham Lucas.

- Rugemoderen har lige været gravid igen med nummer to, men hun mistede det desværre efter tredje uge. Så vi er i gang med at planlægge andet forsøg. Det er også med samme ægdonor, så de bliver helt biologiske søskende, og efter samme proces. Lucas blev til i andet forsøg. Men det skal være så hurtigt som muligt, og jeg så jo gerne, at det blev om ni måneder. Alt er gjort klar til nummer to, fortæller en strålende glad Dennis til HER&NU i august måned.

LÆS OGSÅ: Efterårs-boheme: Go' Stil med Lene Beier

Til Ekstra Bladet fortæller Dennis, at det nu er tid til andet forsøg.

- Jeg kan sige så meget, at æggene er klar, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Lars ramt af blodprop: Løb sig tilbage til livet