Dennis Knudsen jubler: Lucas skal være storebror

Kendisfrisøren skal være far for anden gang i en alder af 57 år.

Haven i sommerhuset ved Sjællands Odde genlyder af begejstrede barnehvin og høje plaskelyde fra soppebassinet.

Stylist og makeupartist Dennis Knudsen nyder sommeren sammen med sin 14 måneder gamle søn, Lucas, som han har fået med en amerikansk rugemor. Hvis alt går, som det skal, ligger der en baby i barnevognen ved sommerhuset til næste år.

57-årige Dennis går lige nu og glæder sig til den gode nyhed fra USA, om at Lucas skal være storebror.

LÆS OGSÅ: Ærlige Ditte Julie: Det er ikke så nemt, som det ser ud

- Rugemoderen har lige været gravid igen med nummer to, men hun mistede det desværre efter tredje uge. Så vi er i gang med at planlægge andet forsøg. Det er også med samme ægdonor, så de bliver helt biologiske søskende, og efter samme proces. Lucas blev til i andet forsøg. Men det skal være så hurtigt som muligt, og jeg så jo gerne, at det blev om ni måneder. Alt er gjort klar til nummer to, fortæller en strålende glad Dennis, som har droppet at gennemføre en ny Ironman og i stedet hygger sig med Lucas.

- Lige da det var op over sidste år, og jeg skulle være far, kom al angsten og bekymringerne. ”Kan jeg overhovedet det her?”, ”Hvad nu hvis, hvad nu hvis og hvad nu hvis…”. Men det er gået over al forventning. Selvfølgelig er der tider, hvor jeg ikke har fået min nattesøvn, men det fik jeg jo heller ikke, før jeg blev far, for der stod jeg på en natklub, siger Dennis grinende og kaster Lucas op i vejret til den lille drengs store fryd.

Lucas er en vandhund som sin far, og Dennis kravler gerne ned i soppebassinet til Lucas' store begejstring (Foto: Klaus Bo Christensen)
Lucas er en vandhund som sin far, og Dennis kravler gerne ned i soppebassinet til Lucas' store begejstring (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Forskel på tv og virkelighed: Stine genkender ikke sin speeddate med Daniel

Skal have en lillebror

- Lucas giver mig ubetinget kærlighed og fjerner mit store ego. Han er det vigtigste i livet lige nu, vigtigere end mig, mig, mig, som det tidligere har været. Jeg tilsidesætter mig selv for ham. Hvis han skal skiftes, så er det lige nu, og ikke når det passer mig. Jeg har ikke været heldig at finde den store kærlighed i den eneste ene, men i stedet har jeg fundet kærligheden i Lucas, som jeg elsker ubetinget og vil gøre resten af livet.

Efter at Dennis blev far til Lucas, har han ikke været i tvivl om, at Lucas ikke skal være enebarn.

- Selvfølgelig skal Lucas have en søskende, han skal vokse op med, en han kan dele livet med. Og det skal være snart.

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone

Og Dennis behøver ikke at male barneværelset i lejligheden om.

- Jeg kan selv vælge, om jeg vil have en dreng eller en pige. Jeg har så meget af Lucas’ tøj, der kan genbruges, og hvis de kan gå til samme sportsgren, så vil det være det nemmeste, så han skal have en lillebror, afslører Dennis, der ligesom med Lucas rejser til USA for at deltage i fødslen.

- Jeg vil gøre mit til, at Lucas ikke er frygtfuld i livet. Han skal kunne leve livet let uden angst og depression, som desværre har fyldt meget i mit liv. Heldigvis har jeg fået undersøgt, at det ikke er genetisk, men en del af min opvækst med en neurotisk far og farmor. Og så vil jeg opdrage ham til at blive et ordentligt menneske med respekt for andre og masser af kærlighed til andre.

LÆS OGSÅ: Sigmund overrasker med stort talent

Når Lucas bliver seks år og skal i skole, så er det også velovervejet.

- Jeg vil have ham tilmeldt på Krebs Skole (på Østerbro i Kbh., hvor både kronprins Frederik, prins Joachim, prins Felix og prins Nikolai har gået, red.). Jeg kan godt lide den gammeldags opdragelse og den gammeldags skole på grund af den tid, vi lever i, hvor alting er så flyvsk og egocentreret. Så han skal i en god klassisk privatskole med god opdragelse og disciplin. Han skal opdrages til at være et godt menneske med respekt og masser af kærlighed til andre.

Far og søn nyder den danske sommer i sommerhuset, og det betyder masser af is og jordbær (Foto: Klaus Bo Christensen)
Far og søn nyder den danske sommer i sommerhuset, og det betyder masser af is og jordbær (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse

For gammel far?

Dennis er godt klar over, at det kan forarge nogen, at han skal være far igen så tæt på 60 år.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at hvis jeg kunne være blevet far for 20 år siden, så var jeg det. Om jeg er en gammel far på 57 år? Man kan jo være gammel oppe i hovedet, når man er 35 år, og Lise Nørgaard er jo 103 år, men er langt fra gammel, helt skarp og frisk oven i hovedet.

LÆS OGSÅ: Kendt fra reality: Genkender du samba-Ida fra ‘Den vildeste danser’?

Jeg mistede min far som 21-årig, hvor min lillebror Dion var 15 år, og det var alt for tidligt at miste en forælder. Han døde i en trafikulykke. Der er masser af børn, som mister deres forældre tidligt til sygdom, og der er børn, som lever i en frygtelig skilsmisse.

- Lucas ved ikke, hvor længe han har sin far, men hvis statistikken holder, og jeg passer på mig selv, så kan jeg blive en rigtig gammel mand, og måske endda blive bedstefar. Og jeg kan også dø i morgen, så Lucas er uden både mor og far, men der er helt styr på testamentet om, hvem der skal tage sig af ham i vores familie. Det er også derfor, at han skal have en bror, hvis der skulle ske mig noget, så har de hinanden i deres liv og opvækst, og så de sammen kan huske deres far.

LÆS OGSÅ: Nyt par i reality-program: Vi frygter, det går galt

LÆS OGSÅ: Linse er klar med nyt tv-program