'Den store bagedyst'-vinder klar med nyt, sødt projekt

Tobias Hamann er sprunget ud i et nyt projekt.

Udover at være tv-vært og hypnotisør, autodidakt konditor og globetrotter, så har Tobias Hamann, der i 2014 vandt 'Den store bagedyst' nu kastet sig over et nyt eventyr som chocolatier. Det betyder, at han nu har to slags chokolade på markedet med sit eget navn på.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Bagedyst’-vinder skal giftes

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået de tidligere ‘Bagedyst’-vindere

– Jeg har en fabrik, der producerer det for mig. Jeg har udviklet dem ved at stå derhjemme i mit eget køkken og eksperimentere med smag og sammensætning, fortæller Tobias Hamann, 29, der har en meget humoristisk tilgang til navnene på chokoladen fra 'Cocoture'.

– Den mørke 70-procents chokolade med eddikekrystaller er opkaldt efter 'Lolland', hvor de har en stor produktion af sukkerroer. 'Christiania”'chokoladen er mælkechokolade med ristede hampefrø i, og så kommer der to nye til efteråret: en guldbarre, som hedder 'Nordsjælland' og en med fynske roser.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst’-Tobias springer ud som hypnotisør

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer ansætter tidligere ‘bagedyst’-finalist