'Den store bagedyst'-stjerne med i 'Vild med dans'

En drøm er gået i opfyldelse for den tidligere 'Bagedyst'-deltager. Om det kommer til at gå lige så godt med dansen som med kagebagningen, vil tiden vise.

I 2015 nåede Micki Cheng hele vejen til finalen i 'Den store Bagedyst', og spørgsmålet er, om han vil gøre det samme, når han i løbet af efteråret skal danse i 'Vild med dans' 2021. Som HER&NU afslørede i forrige uge, er han nemlig med i programmet, det bekræfter TV 2 og den bageglade fyr nu.

Og det lyder i den grad til, at passionen og danselysten er til stede hos den tidligere 'Bagedyst'-deltager, kogebogsforfatter og tv-vært.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

- Jeg glæder mig så mega meget til at være med i 'Vild med dans'. Jeg har set programmet i flere år, og det har været en kæmpe drøm selv at få lov til at stå på gulvet. Jeg har fulgt troligt med og virkelig været på røven over nydansernes udvikling gennem programmerne. Og snart er det min tur! Det er lidt crazy at tænke på. fortæller den kommende 'Vild med dans'-danser.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor fik jeg en abort

Artiklen fortsættes under billedet... 

Den nye sæson er nummer 18 i rækken, og den får premiere den 10. september. Udover Micki Cheng skal også Pernille Blume, Jacob Haugaard, Jimilian og Mascha Vang danse.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

I modsætning til deltagelsen i 'Bagedysten' er Micki denne gang helt på udebane, når han skal konkurrere i standard- og latindanse.

- Jeg har aldrig været den, der selv har danset, når jeg har været i byen. Jeg har altid siddet nede ved bordet og beundret dem, der turde stille sig op for offentlig skue. Det har nok i bund og grund handlet om usikkerheden og tanken om, at andre dømmer én, som jeg ikke har været vild med. Men det skal være slut nu. Jeg er klar til at slippe min indre dansemus løs, siger han.

LÆS OGSÅ: Umut og kæresten afslører: Sådan mødte vi hinanden

Se 'Vild med dans' fra den 10. september på TV 2 og TV 2 PLAY.