Zebra, da han deltog i Kongerne (Foto: Kanal 5)
Zebra, da han deltog i Kongerne (Foto: Kanal 5)

Den nye konge: Derfor hedder jeg Zebra

Den nye konge, Glenn ’Zebra’, fortæller hvorfor han er gået under navnet ’Zebra’ i 10 år.

Blondie, Posh, Foxy, Miami, Bubbly, Dolken, Knaldperlen og Zebra, er de navne, som vi kender kongerne under. Men, bag hvert alias er der en grund eller en historie. I Zebras tilfælde er det en historie, som for ti år siden, da Zebras forældre blev skilt, og han flyttede hjem til sin mor , hvor et nyt værelse skulle indrettes.

-Og det blev jo zebra tema! Wuhuu, udbryder Zebra, som lystigt fortæller, hvad man kunne se, hvis man gik ind på hans ’Zebra-værelse’.

-Zebra sengetøj, zebra striber på væggen, zebra stol, zebra bamse og zebra puder.

Og selvom man ikke skulle tro det, så voksede fascinationen for zebra-ting.

-For to år siden gik det for alvor amok, da jeg skulle landet rundt og crashe alle festivaler. Der blev købt: Zebra dragt, zebra telt, zebra kontaktlinser, zebra tæppe, zebra Vandpibe osv. fortæller Zebra til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Bubbly fra ‘Kongerne’: Jeg er lidt småtosset

Aldrig 'Paradise' eller 'Big Brother'

At det lige netop er ’Kongerne’, Zebra har valgt at deltage i, er ikke et tilfælde.

-Jeg kunne aldrig finde på at deltage i 'Paradise Hotel' eller 'Big Brother'. Jeg gider ikke et spil. Jeg tog afsted for at være mig selv, og bare for at drikke og hygge.

Og det er nemlig lige dét, ’Kongerne af Svendborg’ går ud på. Men selvom det meste bare er fest og farver, så skal man også lige vænne sig til at se sig selv på tv.

-Det er sjovt og også pinligt at se sig selv på tv, siger Zebra, som også erkender, at der er ting, man ser på tv, som man ikke helt kan huske, når promillen har været høj, dog fastslår Zebra, at han ikke har gjort noget, som han har fortrudt.

LÆS OGSÅ: Foxy om sine nye fortrin: Jeg sover kun på ryggen!

Går til kødet med det samme

Zebra måtte erfare, at selvom man er et flokdyr, kan det være svært at komme ind som ny i en flok, som kender hinanden.

-Men, der er jo altid plads til en zebra, da de er flokdyr og vant til at færdes i flok, siger den optimistiske gut, som har fundet ud af, hvilke dyr de andre konger er:

-Dolken og Knaldoerlen er to liderlige hingste, Miami er en ugle, fordi han spotter vores damer,  Bubbly, Posh og Blondie er høns og så er Foxy hønemor, forklarer Zebra.

Efter de to første afsnit er det dog svært at se, at Zebras start skulle have været svær. Han har nemlig lige fra day et haft en mission om at score, og han er ikke genert.

- Jeg flirter med både Blondie og Bubbly, men det er jo klart, man slipper ikke en zebra løs uden at fodre den, så jeg går til kødet med det samme, og om det lykkes, det kan man jo se senere i programmet, tirrer den pigeglade Zebra.

Se med i aften, når 'Kongerne' fester igennem på Kanal 5 klokken 22.00.

LÆS OGSÅ: ‘Danmarks næste Topmodel’ er tilbage

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.