'De unge mødre'-Sabrina: Sådan går det i dag

Den unge mor er i dag glad for, at kommunen valgte at gribe ind og fjerne parrets søn.

Sabrina Larsen var kun 14 år, da hun blev gravid, og hun er dermed en af de yngste mødre, vi fik lov til at følge i 'De unge mødre'. Den unge mor trak sig dog hurtigt fra programmet, og efterfølgende mistede det unge par sønnen Simon, som kom i pleje.

I dag er Sabrina og kæresten Oliver blevet henholdsvis 22 og 23 år. Hun er i gang med andet år på HF, mens han blev færdig sidste år og nu studerer multimediedesign. Og parret er stadig sammen den dag i dag.

- Vi har været kærester i syv år nu, og vi har det godt sammen. Det er selvfølgelig ikke altid nemt, når man har været sammen så længe, men vi holder sammen. Vi har gennemgået meget, og det har helt sikkert gjort os stærkere, fortæller Sabrina til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sabrina fra ‘De unge mødre': Jeg fortryder aldrig

Sønnen er stadig i pleje

Sønnen Simon er i dag blevet seks år gammel, og han har det godt. Den glade dreng bor stadig hos den plejefamilie, hvor han er vokset op. Men det er et helt bevidst valg fra Sabrina og Simons side.

- Simon har det godt, og han er vant til at være der. Det vil være synd at fjerne ham fra det, som han kender. Vi ser ham fast hver anden weekend, hvor vi hygger som en familie, fortæller Sabrina, der også er lykkelig for samarbejdet med plejefamilien.

- Vi kunne simpelthen ikke have fået det bedre. De er så søde og gode ved Simon, og de lader os være med i hans opvækst. Når der har været arrangementer i børnehaven eller Simons første skoledag, så var det mig og Oliver, der var med.

Men hvis Simon en dag kommer og banker på hos forældrene, så skal han ikke være bange for at blive afvist. Døren er alt åben, hvis sønnen gerne vil hjem.

- Vi er blevet erklæret egnede som forældre, og hvis Simon en dag kommer og siger, at han gerne vil hjem, så er der altid plads hos os. Men vi har valgt, at han skal blive boende ved plejefamilien indtil da. Der har han det godt.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ har budt på fire tvangsfjernelsessager 

"Kommunen gjorde det rigtige"

Det er seks år siden, at Simon blev fjernet fra det unge forældrepar. Og selv om det var hårdt for de to, så bærer de ikke nag i dag - tværtimod.

- Vi var alt, alt for unge til at blive forældre. Vi skulle i hvert fald have færdiggjort vores folkeskole, før vi fik et barn. Kommunen gjorde det helt rigtige, og vi er glade for, at de valgte at gribe ind dengang, fortæller Sabrina.

- Hvis de ikke havde gjort noget, tror jeg ikke, at Oliver og jeg havde været sammen i dag, og Simon havde helt sikkert ikke fået den gode opvækst i trygge rammer, som han har fået nu. Det var det bedste for alle parter.

LÆS OGSÅ: Trods løfter og politianmeldelse: Ung mor har stadig ikke betalt tilbage

Klar til flere børn

I dag er parret blevet ældre og klogere, og de er nu kommet så langt i deres uddannelser, at tanken om et nyt barn er begyndt at dukke op.

- Vi har snakket om det er par gange, og vi vil helst sikkert gerne have flere børn. Vi føler os mere klar til det nu, så vi har snakket om at forsøge igen om et års tid, fortæller Sabrina og slår samtidigt fast, at ægteskab endnu ikke har været på tale.

Se flere billeder af Sabrina og sønnen Simon i galleriet over artiklen.

Sabrina spiller en stor rolle i bogen om 'De unge mødre'. Det kan du høre meget mere om i videoen herunder:

LÆS OGSÅ: Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.