(Foto: Realityportalen.dk)
(Foto: Realityportalen.dk)

'De unge mødre'-Puk Rebecza afslører barnets navn

Puk Rebecza fra 'De unge mødre' venter en datter, og hun har allerede barnets navn på plads.

For en måned siden kunne vi her på Realityportalen.dk afslører, at Puk Rebecza fra 'Dew unge mødre' igen var gravid. Og nu afslører den unge mor til Ude og Hjemme, hvilket navn barnet får.

- Hun skal hedde Lucinda Victoria, fortæller en lykkelig Puk Rebecza, som også er meget nervøs forud for det hele - og med god grund.

Sidst den unge mor ventede en pige, gik det ikke godt. Den unge mor led den tragiske skæbne, at hendes barn, der fik navnet Malou, led vuggedøden, inden hun blev født.

- Jeg er så glad for, at jeg får lov til at opleve at have en pige. Det er så stort. Men der er noget, der prikker mig i nakken. Det kan jo gå samme vej som med Malou, siger Puk, der også fortæller, at hun skal føde ved kejsersnit den 28. september - selv om terminen først er den 16. oktober.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter sit fjerde barn

Delte meninger

Puk har i forvejen sønnerne Liam og Malick, og de to børn har delte meninger omkring det at få en lille pige i hjemmet.

- Liam glæder sig til at få en lillesøster. Malick er knap så begejstret. Han siger, at der kommer til at være barbiedukker over det hele, og han ønsker sig et dørgitter i julegave, siger en grinende Puk til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Ung mor dater blandt fængselsindsatte

Håber på Jacob

Puk Rebecza har haft et turbulent forhold til eks-kæresten Jacob, som hun stadig er gift med, selv om parret egentligt gik fra hinanden i 2012. Siden har de været sammen igen over flere omgang, og den unge mor har ikke opgivet, at de ender sammen.

- Ingen af os har tænkt over skilsmisse, men vi har begge datet andre. Jeg tror bare, at vi bliver ved med at være gift, indtil en af os møder en, hvor man bare føler, at det er ’the one’, siger hun til bladet.

- Jeg håber, vi finder sammen igen, for vi havde det godt sammen i otte år. Men jeg har forandret mig meget, men Jacob har ikke rigtig ændret sig. Jo, som far er han vokset med opgaven, men ellers ikke.

LÆS OGSÅ: Ung mor består med topkarakter: Nu skal jeg læse jura

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.