'De unge mødre'-Peter: Se min vilde forvandling

En årelang kamp har endelig båret frugt, og nu fremviser Peter stolt sin nye krop.

Igennem de seneste 5 uger har Peter Søborg fra 'De unge mødre' kæmpet en brag kamp med sin vægt, men i modsætning til de fleste andre var Peters mål at tage så meget som muligt på, og han er ovenud tilfreds med resultatet.

- Alt i alt ligger jeg på +10 kg, siden jeg startede mit projekt. Og eftersom det var mit mål, så er der jo ingen slinger der. Kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for resultatet. Synes det er helt vild, hvad træning og kosttilskud kan gøre, skriver han på sin og Katherinas blog.

På bloggen kan man læse i detaljer, hvad Peter har gjort for at tage på, og hvordan det har været en årelang kamp for den spinkle fyr. Der er dog også en bagside af medaljen, må han indrømme.

I de seneste 5 uger, hvor han har haft barsel, har han nemlig kun gået rundt i træningstøj. Men nu lakker barslen mod enden, og vægtstigningen gør, at Peter ikke længere kan passe nogle af sine bukser, så hvis han ikke vil dukke op på arbejde i træningstøj eller underbukser, må han ud og svinge dankortet.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Peter kæmper med vægten

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Peter ser ikke længere Lucas

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Peter genforenes med Lucas

LÆS OGSÅ: Peter og Katherina afslører: Skal vi have flere børn?

Se Peters forvandling her:

Resultatet af 1. uges træning ? Læs mere på www.peter-Katherina.dk #first #week #workout #deungemødre

Et billede slået op af Peter & Katherina (@peterkatherina) den

 

Så er jeg vist klar til svendegilde ? #party #here #i #come Husk vores blog: Www.peter-katherina.dk Et billede slået op af Peter & Katherina (@peterkatherina) den

 

Træningsupdate klar på bloggen ? Www.peter-katherina.DK #træning #er #sundt #og #godt #for #kroppen

Et billede slået op af Peter & Katherina (@peterkatherina) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.