Foto: Kanal 4/Janus Nielsen
Foto: Kanal 4/Janus Nielsen

'De unge mødre'-Malucca nyder livet i børnehaven

Nannas datter er netop startet i børnehave, og det elsker hun.

Tiden går hurtigt. Det må Nanna fra 'De unge mødre' efterhånde sande. Datteren Malucca er nemlig allerede blevet så stor, at hun er begyndt i børnehave, og det har den lille pige været glad for indtil videre.

Det var en glad og stolt lille pige, der tidligere på måneden havde første dag i børnehaven. (Foto: Privat)
Det var en glad og stolt lille pige, der tidligere på måneden havde første dag i børnehaven. (Foto: Privat)

- Hendes første tid er gået over al forventning. Hun er rigtig glad for børnehaven, børnene og pædagogerne. Jeg kan mærke på hende, at hun stortrives, selv om hun ikke har sagt det med ord, fortæller Nanna til Realityportalen.dk.

- Hun stortrivedes også i vuggestuen, og det er én samlet institution, så ansigterne er kendte for hende. Så hun ser stadig dem, hun havde det godt med dengang, når de samles på legepladsen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna: Vildt vægttab

Så sjovt

At Malucca har det så godt i børnehaven, gør naturligvis Nanna glad. Men den lille piges børnehavestart har også givet den unge mor noget andet at være glad for.

- Malucca udvikles simpelthen så hurtigt, efter hun er startet i børnehave -både hendes sprog og kropssprog, og så laver hun også mærkelige udtryk med ansigtet. Det er så sjovt at være en del af, griner Nanna.

Du kan opleve Nanna og Malucca, der fyldte tre år i sidste weekend, når den nye sæson af 'De unge mødre' kommer senere på året.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna: Malucca bliver enebarn

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.