Line planlægger at skulle på voksen HG efter sommerferien.
(FOTO: SBS/Jacob Mydtskov)
Line planlægger at skulle på voksen HG efter sommerferien. (FOTO: SBS/Jacob Mydtskov)

'De unge mødre'-Line er blevet negletekniker

Den unge mor Line Hansen er glad igen, hun er nemlig netop blevet uddannet negletekniker.

Det er en god tid for Line Hansen fra 'De unge mødre'. Efter en turbulent tid som ung mor til sønnen Lucas, en sangkarriere, og et tidligere on/off forhold til ekskæresten Nicky, er Line Hansen nu kommet oven på, og har uddannet sig til negletekniker.

- Det var en fantastisk følelse at stå med imellem hænderne, at jeg nu var uddannet professionel negletekniker. Jeg arbejder i Ebeltoft hos Clinique Velvære. Dog har jeg også tænkt mig at tage flere kurser med tiden, de tilbyder jo så mange spændende og lækre ting ude hos Alessandro. Men den største drøm, jeg bærer på, er at blive selvstændig en dag.

LÆS OGSÅ: Nicki slår igennem som sanger

Frisørjobbet var drømmen

Vejen til negletekniker uddannelsen har ikke været let for Line, der har stået som ung, alene mor, men også med hendes oprindelige drøm om at blive frisør.

- Min største drøm havde jo altid været at blive uddannet til frisør. Desværre fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne tåle kemikalierne, så den drøm gik i vasken, fortæller Line. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

- Efter jeg så stoppede på frisør skolen som 17-årig, fik jeg interesse for kunstige negle, da jeg syntes det så røv frækt ud, og en piges hænder virkede mere feminine at se på.

Line begyndte herfra at øve sig i, at lave kunstige negle, og da årene gik, besluttede hun sig for, at tage uddannelsen. En beslutning hun i dag er rigtig glad for.

LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.