Peter og Katherina i 2011. (Foto: SBS)
Peter og Katherina i 2011. (Foto: SBS)

'De unge mødre'-Katherina er flyttet hjem til sin mor

Katherina har taget en stor beslutning og er nu flyttet hjem til sin mor.

Selvom Katherina fra 'De unge mødre' i august måned rundede de 30 år, så er hun nu flyttet hjem til sin mor, og hun har taget hele familien med. Det skriver hun på sin og Peters blog.

- Vi bor i et landligt hus hos min mor. Yep, det er skam ganske seriøst. I'm not kidding!  Vi er her allesammen! Selv katten, vi fandt i Byparken, er flyttet med, skriver hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina har tabt 30 kilo

Katherina afslører ikke præcis, hvor de er flyttet hen, men det er i Nordjylland, og det er en så lille by, at det største hit er en købmand. Katherina har tidligere boet i Toftlunde, men det med at bo i en lille by skal den unge mor lige vænne sig til igen.

- Jeg er mere by-menneske, men måske er det her land-liv ikke så skidt endda? Folk virker smadder søde heroppe i det nordjyske, skriver hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: Peter og Katherina uenige om 'De unge mødre'-comeback

Savner lejligheden

Hun savner dog familiens gamle lejlighed i Vejle, fordi den gemmer på nogle helt særlige minder. Det var nemlig her, datteren Mia kom til verden ved en spontan hjemmefødsel sidste år.

Indtil videre er hele familien altså flyttet ind hos Katherinas mor, men det lader til, at det er en midlertidig løsning, for Katherina skriver, at med de priser, der er i Nordjylland, så burde det være muligt, at datteren Mia kan få sit eget værelse.

En læser spørger i en kommentar, hvorfor familien er flyttet fra Vejle, hvortil Katherina svarer, at det er af årsager, der er personlige.

Læs hele indlægget her.

LÆS OGSÅ: Wow: Ung mor gravid med tvillinger

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina: Sådan gik mødet med Mikas

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.