Martinna, Mikkel, Milan og Elliot (Foto: Discovery Networks Danmark)
Martinna, Mikkel, Milan og Elliot (Foto: Discovery Networks Danmark)

'De unge mødre'-far bliver hjemmegående

Den unge mors far har haft sin sidste arbejdsdag og skal nu være hjemmegående.

'De unge mødre'-deltageren Martinna er meget stolt af sin far Steen for tiden. Han har nemlig valgt at følge i sine døtres fodspor.

- I dag er en stor dag for min kære far (og mor selvfølgelig), for han har haft hans sidste arbejdsdag. Fra nu af skal han nemlig være hjemmegående med deres plejebarn, afslørede Martinna stolt på sine sociale medier torsdag aften.

Mens Martinnas mor arbejder i en blomsterbutik, så har faren nu sagt farvel til jobbet som sælger og skal altså fremover være hjemme og passe det plejebarn, han og konen har på fuldtid.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor har fået stor skønhedsoperation

Ro og frihed som hjemmegående

Martinna er meget stolt af sin fars beslutning om at blive hjemmegående, hvilket hun af erfaring mener giver både ro og frihed.

- Det er simpelthen så beundringsværdigt, at han efter et langt arbejdsliv har mærket godt efter indeni og sat tempoet ned. Han fortjener så meget den ro og frihed i hans liv. Jeg under ham det virkelig! Og jeg tror, at han går en rigtig lys fremtid i møde med en masse glæde, tid og overskud. Tillykke med beslutningen, far! lyder det fra den unge mor.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham

Herunder kan du se opslaget, hvor Martinna stolt fortæller om sin fars beslutning

LÆS OGSÅ: Kontrakt opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Ung mor svarer på rygter om utroskab: Livet kører ikke på skinner