'De unge mødre'-deltager er blevet single

Den unge mor danner ikke længere par med kæresten gennem et halvt år.

Simone Pedersen blev landskendt i 'De unge mødre', og selvom hun valgte at slutte efter 28. sæson af programmet, så har hun ikke trukket sig fra offentlighedens søgelys. Hun har både deltaget i 'Singletown' og har en Instagram-profil med mere end 14.000 følgere, hvor hun deler ud af sit liv.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par: Derfor drikker vi så meget

På godt og på ondt følger folk med, og den seneste tid har man ikke set meget til Simones kæreste på profilen. Det har fået folk til at undre sig.

- I får lige et fælles svar her. Emil og jeg er ikke længere kærester. Jeg ønsker ikke at udtale mig om det, men så ved I, hvorfor jeg er lidt stille på Instagram lige pt. Jeg har fået så mange beskeder omkring Emil her de sidste par dage, så her er et fælles svar, skrev Simone forleden i en story.

SE DEN SØDE VIDEO! Dennis Knudsen er landet med tvillinger

Har det ikke godt

Overfor Realityportalen bekræfter hun bruddet og fortæller, at hun ønsker at gå i detaljer omkring, hvorfor de ikke længere er kærester.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Har endelig fundet den rette medicin

- Jeg tror ikke, der er så meget at sige, fortæller hun og indrømmer, at det er hårdt lige nu:

- Jeg har det ikke godt. Fordi et brud er altid hårdt, især når det ikke var det man ønsket.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

Simone vil ikke fortælle, om det var hendes eller Emils beslutning at gå fra hinanden. De to har kendt hinanden i mange år, men de har været kærester i et halvt år.