Foto: Facebook
Foto: Facebook

'De unge mødre'-Camilla: Jeg er ikke en svindler

Camilla Petersen fra 'De unge mødre' blev i går beskyldt for bevidst at have svindlet med salg af varer på nettet, men sagen er ikke, som mediet fremfører det, fastslår Camilla.

Det var en frustreret Camilla Petersen, kendt fra 'De unge mødre', der i går rasede ud på Facebook. Hun beskyldes for at have svindlet med varer, som eftersigende aldrig er kommet frem til køberne.

- Hvor er jeg træt af folk! Gider personen der har meldt mig til politiet + BT venligst kontakte mig ASAP! Utroligt at der ikke er nogen der tænker før de handler (uredigeret), skrev den unge mor i går på sin Facebookprofil.

Camilla fik tilbage i 2008 en dom for socialt bedrageri, fordi hun modtog bistand samtidig med, at hun arvede penge. Sagen blev dengang skildret i 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Camilla venter sit 7. barn

Uheldige handler

Sagens kerne er, at Camilla har solgt varer online. Flere kunder har dog klaget over aldrig at have modtaget varene, og nu har sagen taget en alvorlig drejning.

- Jeg benægter på ingen måde, at der er to handler, der er gået skidt. Jeg vil dertil tilføje, at jeg aldrig har haft til hensigt at svindle folk, og er på ingen måde blevet meldt til politiet, da jeg dags dato har talt med både personen, som den ene handel drejer sig om, ligesom jeg har snakket med politiet, og vi har redt trådende ud. Der har aldrig været en anmeldelse, slår hun fast over for Realityportalen.dk.

- Derudover har den anden person, som påråber sig at være blevet svindlet af mig, ikke kontaktet mig eller givet mig chance for at rette op på den handel, der foregik tilbage i 2012.

LÆS OGSÅ: Gustav om hård udtalelse: Jeg er ked af det 

Vred over situationen

Sagen er, ifølge Camilla, blæst helt op, og det er den unge mor træt af.

- Jeg er ikke intresseret i gentagende gange at blive hængt op på falske anklager, fordi et medie påstår, de ikk kan få fat i mig. Havde de haft deres facts i orden, ville de vide, at jeg ikke har syv børn. Og at de seks børn de påstår, jeg har svindlet for at forsørge, har bopæl og tilbringer størstedelen af tiden hos deres far, som håndterer deres forsørgelse til UG, hvilket jeg ser hver gang, jeg har dem, siger Camilla.

Generelt er den unge mor frustreret og håber på, at tingene falder til ro, så hun kan fokusere på sin kommende baby.

- Jeg er ufattelig træt af, at alt bliver digtet op af ingenting. Jeg ønsker bare at få fred til at passe min voksende familie og skabe de bedste rammer for mig og min kærestes kommende barn, udtaler hun.

LÆS OGSÅ: Natasha Linea om datteren: Hun vokser og har det godt

Vedstår sit ansvar

Selvom Camilla ikke genkender de anklager, som artiklen indeholder, ved hun godt, at der har været nogle mislykkede handler.

-Jeg frasiger mig ikke ansvaret, og jeg har undskyldt og betalt pengene retur. Men der er på ingen måde tale om hverken bedrageri eller politianmeldelse eller hold i, at jeg ikke kan forsørge mine børn, afslutter Camilla.

Den omtalte artikel er desværre fjernet fra det pågældende medie, så det er derfor ikke muligt at henvise til artiklen.

LÆS OGSÅ: Linse som kalenderpige

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.