David afslører: Sådan gik retsmødet med Sille

Luften er om muligt blevet endnu koldere mellem det tidligere så hotte par.

Da David Jarsbo og Sille Nimholm vandt 'Paradise Hotel' sidste efterår, bestod de ikke troskabstesten. David skrev sig ind i historien blandt de mest vindene, da han smed kuglen på de 500.000. Efterfølgende blev David og Sille kærester, og David lovede Sille halvdelen af pengene alligevel.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

De to slog dog op, og David trak i land i forhold til at dele pengene. Det ville sille dog ikke finde sig i, og hun valgte at kontakte en advokat. Tidligere i dag fortalte David så på sin story på Instagram, at de to paradisoer i dag skulle mødes til en retsmægling for at se, om de kunne nå til enighed og slippe for en retssag. David mente dog, at Sille stillede urimelige krav.

LÆS OGSÅ: WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom

– Sille og hendes advokat mener, at Sille skal have en 3/4 del af det beløb, som jeg vandt. Det er lidt en joke, men nu skal vi ned og snakke om, om vi kan mødes et sted i midten. Jeg tror dog, at vi er ramt ind i en blindgyde, forklarede David tidligere i dag på sin story.

Ingen aftale

Og David fik ret i sin antagelse. I en række stories giver han nu sine følgere en opdatering på dagens begivenheder, som altså ikke mundede ud i en aftale.

LÆS OGSÅ: Sille deler detaljer om brud: Beskylder David for utroskab og misbrug

- Mig og Sille vi fandt ikke frem til et kompromis, vi var lidt uenige om, hvad der skulle ske, og hvad beløb vi snakkede om. Sille ville rigtig gerne have et sekscifret beløb (100.000 eller derover, red.). Og der var jeg sådan lidt, at der er også rigtig mange ting, jeg gerne vil have i den her verden, og nogle af tingene kræver sgu bare lidt hårdt arbejde, fastslår David og fortsætter:

- Udover det så alle de ting, Sille har sagt om mig i pressen og om nogle af mine nærmeste, det har jeg sgu slet ikke lyst til at give nogen som helst penge overhovedet. Så der blev ikke nogen aftale. Jeg kom med et bud og håbede på, hun ville takke ja til det, så vi kunne lægge det her bag os. Men igen: Det er ikke Palles gavebod, og i og med hun ville have så højt et beløb, så sagde jeg, så må vi tage den i retten. Så det var det, vi blev enige om.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-deltager skal være rugemor: Jeg elsker at være gravid

Det kom ikke som et chok for David, at de ikke nåede til enighed. Han slutter sine stories af med at fortælle, at det blev, som han havde regnet med, så nu må sagen gå sin gang i retten.