'Dating Naked'-deltager sagsøger kanal 10 millioner dollars

En deltager fra reality-datingshowet 'Dating Naked' sagsøger nu VH1 for at hendes underliv blev flashet i programmet.

Hvis man melder sig til et program med titlen 'Dating Naked', ligger det rimeligt tydeligt i titlen, at nøgenhed er forventet. Nok har VH1 lovet at sløre alle private dele på både mænd og kvinder, der deltager i det kontroversielle datingshow, men ifølge Jessie Nizewitz blev denne aftale ikke overholdt i hendes tilfælde. Det har fået hende til at sagsøge kanalen for ikke mindre end 10 millioner dollars. Det skriver Entertainment Weekly.

- Jeg har ikke noget problem med at gå på stranden i bikini, eller at folk ser mig med bikini på tv, lyder det i en udtalelse fra 28-årige Nizewitzs advokat til EW, og hun fortsætter:

- Men jeg gik ind til det program med en viden om, at jeg ville blive filmet helt nøgen, men at mine private dele ville blive sløret på tv. Hvis du ser en episode, vil man se at sløringen faktisk gør det mindre afslørende end en bikini. Derfor havde jeg naturligvis ikke forventet, at hele verden skulle se mine private dele. Dette var ikke, hvad jeg forventede, eller hvad nogen af de andre deltagere forventede.

LÆS OGSÅ: Derfor fortryder ‘Geordie Shore’-stjerne sex på tv

Ingen kommentarer

Hverken kanalen VH1 eller produktionsselskabet bag, Viacom, har nogen kommentarer til søgsmålet. Men anklagen lyder blandt andet på, at de ucensurerede billeder har floreret på diverse sociale medier, og at Nizewitz er blevet ydmyget og har lidt psykisk overlast i forbindelse med blottelsen af de ædlere dele. Dertil kommer, at sagsøgeren mener, at VH1 burde tage ansvar for de konsekvenser, som sådan en svipser måtte have for den udsatte.

'Dating Naked' havde præmiere den 17. juli i år og handler om, at en mand og en kvinde går på flere nøgendates, altså hvor de ved første øjekast mødes nøgne, og derefter vælger, hvem de helst vil ende med.

Programmet er blandt andet blevet kritiseret for at være blød pornografi på nationalt tv. Dog fortæller VH1, at succesraten er stor, og at der på nuværende tidspunkt er kommet seks par ud af programmet.

De første episoder havde omkring 800.000 seere i gennemsnit, hvilket i USA er rimeligt moderat.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda: Sådan har jeg det efter bruddet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.